Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 januari 2013

Gratis fiets voor 5-jarig bestaan

SWS2Wheels, Rijnsburgerweg 120, T: 071 565 2233

RIJNSBURG – SWS2Wheels viert op 12 januari het heuglijke feit dat het bedrijf vijf jaar bestaat. Daarom stelt eigenaar Stefan Wiegel die dag zijn zaak open en kunnen klanten gebruik maken van unieke en eenmalige aanbiedingen. Ook de rest van de maand januari staat in het teken van het jubileum; iedereen die SWS2Wheels ‘liked’ op Facebook en de foto’s deelt, maakt kans op een schitterende Cortina fiets.

SWS2Wheels begon ooit als mobiele reparatieservice voor brommers en scooters en vanaf dat moment ging het snel. In 2010 opende het bedrijf een winkelruimte op de Dorpsstraat in Oegstgeest, waar zowel nieuwe als gebruikte scooters gekocht kunnen worden. De vraag naar goede reparatieservice groeide zo sterk, dat Wiegel in 2011 personeel in dienst nam en begin vorig jaar een werkplaats in Rijnsburg opende.

Terugkijkend zegt Wiegel: ‘Het waren jaren van hard werken en je privéleven lijdt er wel een beetje onder. Maar ik heb veel geleerd, ook door vallen en opstaan. Ik zou het zo weer doen; sterker nog, eigenlijk had ik de zaak tien jaar geleden al moeten beginnen.’

Op 12 januari houdt SWS2Wheels tussen 12:00 uur en 17:00 uur een open dag. Dan kunnen de bezoekers de werkplaats bekijken, onder het genot van een hapje en een drankje. En deze hele maand blijft het feest: iedereen kan zomaar een dames- of herenmodel van de Cortina Crush Transportfiets winnen. Like daarom SWS2Wheels op Facebook en deel de actiefoto van SWS2Wheels! Voor meer informatie: www.sws2wheels.nl.