Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

12 maart 2014

JH Bouwmanagement

Galjoenwal 17 Leiden, 06 3984 5715
Geen bouwellende meer
Het is voor veel mensen een droom om je eigen huis of kantoor te verbouwen of uit te breiden en dan wordt smachtend uitgekeken naar de dag  dat alles klaar is. Maar de weg hier naar toe is vaak bezaaid met problemen, uitdagingen en onverwachte meerkosten. Die problemen behoren echter tot het verleden, want JH Bouwmanagement neemt alle bouwsores op zich en zorgt voor een fantastisch eindresultaat.
Hans Honsbeek, eigenaar van JH Bouwmanagement, heeft tientallen jaren ervaring met bouwwerkzaamheden, onder meer als projectleider. Hij richtte zijn bedrijf vijf jaar geleden op en heeft ontelbare klanten veel geld, frustratie en zorgen bespaard. Honsbeek legt uit hoe dat kan: ‘Bij een verbouwing is de bouwmanager de vertrouwenspersoon van de opdrachtgever. Op basis van diens wensen werk ik samen met de architect of aannemer de plannen uit en treed desgewenst op als projectleider. De opdrachtgever heeft dan één aanspreekpunt en zijn/haar bouwwensen worden uitgevoerd. Tegelijkertijd let ik er op, dat de kosten lager uitvallen dan het gestelde budget.’
Hans Honsbeek heeft oog voor detail en hij wijst de aannemers er  onverbiddellijk op wanneer zaken niet goed zijn afgewerkt. De opdrachtgever loopt daardoor geen kans op onvolkomenheden en kan de komende tientallen jaren echt genieten van het eindresultaat. Hij selecteert ook betrouwbare en kwalitatief goede aannemer. Met de hulp van JH Bouwmanagement is een fantastisch eindresultaat gegarandeerd!
Honsbeek: ‘Ik bespreek de wensen met de mensen, waarna de architect gaat tekenen. Vervolgens kijk ik of er goedkopere oplossingen zijn met hetzelfde mooie eindresultaat. In overleg met de opdrachtgever kan ik de aanbesteding doen. Ik houd de centen in de gaten, zorg dat het werk niet uitloopt en houd de bouwwerkzaamheden in de hand.’