Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

19 februari 2014

Veiligheid voor alles

MBV Techniek voor uw alarmsystemen en camerasystemen
LEIMUIDEN – We lezen het steeds vaker in de krant: snelwegcriminelen stropen de dorpen af om daar hun slag te slaan in de huizen van hardwerkende inwoners. Binnen vijf minuten zijn camera’s, laptops, geld en persoonlijke bezittingen verdwenen. En de beroofde mensen hebben nog tot jaren last van het angstwekkende gevoel dat er iemand in hun huis geweest is. Dit had allemaal voorkomen kunnen worden, als zij een alarmsysteem of camerasysteem van MBV Techniek hadden laten installeren.
Eigenaar Björn Voorwinden weet als geen ander hoe belangrijk het juiste beveiligingssysteem is voor ieder huishouden en bedrijf. ‘Voor mij is iedere klant en iedere situatie uniek. Onze alarmsystemen beveiligen iedere woning en bedrijf van binnen en buitenom. Dat kan bijvoorbeeld met buitendetectiesystemen en camera’s, maar ook door rookmelders en flitsers in het woonhuis of in schuren.’
MBV Techniek is gespecialiseerd in één typpe draadloos alarmsysteem: Jablotron uit Tsjechië, dat al achttien jaar wordt geïmporteerd in Nederland. Het alarmsysteem heeft talloze internationale onderscheidingen ontvangen en staat op het punt om marktleider te worden in de wereld van de beveiligingsapparatuur. Voorwinden is razend enthousiast over dit systeem: ‘Het is een heel innovatief draadloos systeem; het is snel aan te leggen en heeft zeven jaar garantie. Doordat het draadloos is, heb je geen tijdrovende klussen om kabels aan te leggen en dat maakt de prijs van het systeem heel aantrekkelijk. Na een bestelling installeer ik het systeem binnen één week , ook ’s avonds en op zaterdagen, en heb je een veilig gevoel in je eigen huis of bedrijf.’
Met het HD-kwaliteit camerasysteem Hikvision kunnen de gebruikers overal ter wereld live inkijken wat er gebeurt; via de mobiele telefoon of een app. Het complete pakket wordt samen met de klant opgesteld. Uniek is, dat Jablotron ook uitgebreid kan worden in de loop der jaren; met minimale kosten. Voor een unieke aanbieding voor een basispakket alarmsystemen van 495 euro; zie de advertentie elders in het Witte Weekblad.
MBV Techniek, Molenkade 24, 2451 AZ Leimuiden, T: 0172 509 220, E: info@mbvtechniek.nl, W: www.mbvtechniek.nl.