Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 februari 2014

All-in Dining bij restaurant Aroma

LEIDEN – Wie een totaal nieuwe eetervaring wil, doet er goed aan om restaurant Aroma te bezoeken. Daar betaal je namelijk niet voor ieder gerecht, maar bepaal je zelf hoe lang je wilt blijven. En in die tijd kan er ongelimiteerd gegeten worden. Zelfs de non-alcoholische dranken zijn dan volledig gratis!
Ook wat betreft de menukeuzes, komen de gasten aan hun trekken. Aroma beschikt over verschillende buffetten en keukens, zo legt manager Tommy Wong uit. Wilt u wokken, grillen of liever sushi eten? Of probeer de menu’s van de Spaanse, Italiaanse of Franse keuken. Wong: ‘Ook bieden we verschillende amuses, nagerechten, fruit, ijs en koude gebakjes aan. En dat allemaal zoveel mogelijk voor een vaste prijs.’
Natuurlijk zijn er mensen die nog nooit kennis hebben gemaakt met een all-in dining eetervaring. En hierin onderscheidt de gastbediening van Aroma zich ook van andere restaurants. Wong: ‘Iedereen wordt eerst begeleid als ze binnen komen. Dan wordt precies aan hen uitgelegd hoe het all-in dining werkt.’
Restaurant Aroma is zeven dagen in de week vanaf 12:00 uur geopend. En mensen die jarig zijn, dineren helemaal gratis! Online reserveren is mogelijk tot 24 uur van tevoren. Voor meer informatie: Restaurant Aroma, Stationsplein 208 – 210, 2312 AR Leiden, T: 071 513 1681, W: www.restaurant-aroma.nl.