Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 februari 2014

Passie voor sport

Y-Fit Sportscentrum
Admiraal Banckertweg 2b, 2315 SR Leiden, T: 06 4125 0447
Yvonne van Beelen, eigenaar van Y-Fit Sportscentrum, is een vrouw met een missie. Nadat ze twintig jaar in de sport actief was, besloot ze in 2009 om haar eigen sportscentrum op te zetten. ‘Ik wilde mijn eigen ideeën uitvoeren; dus niet een giga sportschool, maar een plek waar je de workouts kunt doen, zonder dat je één van de velen bent.’
Het is duidelijk dat dit Van Beelen gelukt is. Als de journalist binnen komt voor een interview, komt net een aantal dames en heren uit de zaal lopen, waar ze een Zumbatraining hebben gehad. Aan het vrolijke praten te horen, is duidelijk dat ze het goed naar de zin hebben gehad en lekker zijn opgeknapt van de workout.
Van Beelen lacht: ‘Y-Fit is eigenlijk meer een vereniging dan een sportschool. We bieden hier veel verschillende activiteiten aan. De mensen kunnen hier groepslessen volgen voor pilates, yoga, bodypump, zumba, maar ook andere dansmixen. Daarnaast hebben we bodyshape, breakdance, afrosambamix, steps, 50-plus lessen en kinderlesjes voor de jeugd vanaf 4 jaar.’
Het is nog mogelijk om je aan te melden bij Y-Fit Sportscentrum. Er zijn geen inschrijfkosten en met een maandkaart voor slechts 27 euro zit je niet aan een lang contract vast. Van Beelen: En met zo’n maandkaart kun je dus onbeperkt sporten en workouts doen!’ Wie het wil, kan natuurlijk een jaarkaart nemen, met een speciale aanbieding waarbij je voor slechts tien maanden lidmaatschap hoeft te betalen. Leden kunnen zich ook aanmelden voor het voedingsprogramma, waarbij mensen begeleid worden en een op maat gemaakt advies krijgen van professionals.
Vanaf 5 maart start Y-Fit de zwangerschapsyoga, die gegeven wordt door Lilian Kluivers, auteur van het boek ‘Zwanger in balans’. Een heerlijke gebeurtenis; ook goed voor vrouwen die net bevallen zijn! Y-Fit is zeven dagen per week open. Zie www.y-fit.nl voor de precieze openingstijden.