Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

12 maart 2014

Multivlaai

Korevaarstraat 1 Leiden, 071 512 7010,
Elke dag verse vlaaien uit Limburg
Bij Multivlaai staat vakmanschap op de eerste plaats en tijdens het interview blijkt, dat klanten dit bijzonder waarderen. De ene na de andere vlaaienliefhebber komt binnen om een van de meer dan veertig verschillende heerlijkheden te proeven of mee te nemen naar huis of de zaak.
Een jaar geleden nam eigenaar Ashour Dengha Multivlaai over en hij had maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat zijn klanten genoten van de fantastische kwaliteit vlaaien, met een uitstekende service door het deskundige personeel. En dat is gelukt! Dengha legt uit: ‘Zelf ben ik altijd aanwezig in de winkel. Wij kopen de vlaaien elke dag vers in, want we willen goede kwaliteit leveren aan de klanten. Ook op zaterdag is het hier gezellig druk, want veel mensen maken gebruik van de mogelijkheid om bij ons koffie te drinken met een lekker stuk vlaai er naast.’ Lees elders in deze krant over de speciale aanbieding, waarbij genoten kan worden van koffie met een vlaaipunt voor slechts 2,50 euro.
De vlaaien worden bij een bakkerij in Limburg gemaakt, waarna ze ’s nachts bij de Leidse en Leiderdorpse Multivlaaivestigingen worden geleverd. Hierna worden de bestellingen klaargemaakt en krijgen de vlaailiefhebbers alles vers. Ook levert Multivlaai aan zowel particulieren als bedrijven in het postcodegebied van Leiden, dus ook Leiderdorp en Zoeterwoude, of het nu gaat om tien, vijf of één vlaai. ‘Zelfs als mensen één vlaaipunt aan huis bezorgd willen hebben, is dat geen probleem’, lacht Dengha.
De vlaaien zijn niet alleen lekker, maar ook nog gezond voor veel mensen. Zo heeft Multivlaai glutenvrije vlaaien en caloriearme vlaaien (aardbeien met bladerdeeg). Vanaf half maart heeft Multivlaai drie nieuwe soorten zomerse vlaaien met verse aardbeien; kom om hier van te genieten!
www.multivlaai.nl (kies Leiden).