Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

12 maart 2014

Sportcentrum / Kickboxcentrum Leiden

Morsweg 55C Leiden, 071 301 8410

Echt kicken bij sportcentrum
‘Personal training moet er niet alleen zijn voor de welgesteldere mensen.’ Onder meer met deze filosofie richtte Danny Nieuwenhuysen vorig jaar het Sportcentrum/Kickboxcentrum Leiden op. In drie zalen kunnen vrouwen en mannen zich helemaal uitleven op de fitnessapparaten, vette ‘kicks’ leren of een workout doen in een echte kickboxring.
Het is een genot om bij Sportcentrum/Kickboxcentrum Leiden naar binnen te lopen; de zaak ziet er spic en span uit en ook de gebruikers zelf bevalt het uitstekend. Nieuwenhuysen weet waarom: ‘We hebben hier alles onder één dak en de mensen kunnen kiezen welke workout ze willen doen. Je kunt zelf aan de gang gaan, groepslessen volgen of een persoonlijke begeleiding krijgen. Met een fysiotherapeut, indien nodig.’
Het scala aan workouts is groot: ‘powerpump, cross fit of (kick)boxlessen, om er enkele op te noemen. Voor iedereen is er wel wat en Nieuwenhuysen heeft klanten tussen 6 en 76 jaar. ‘Mensen komen hier bijvoorbeeld voor kickboxen en krijgen er gratis sporten bij, en andersom.’ Gerenommeerde namen als tweevoudig Europees Kickboxkampioen Lindo Provas en Topfighter Marden Smit geven kickboxles.
Sportcentrum/Kickboxcentrum Leiden werkt sinds kort samen met Topfit Pro, dat de mensen tegen een zwaar gereduceerd tarief begeleid met een personal trainer tijdens het sporten en kickboxen. Dit bevalt bijzonder goed bij de deelnemers. Is het succes van Sportcentrum/Kickboxcentrum Leiden te danken aan de relaxte atmosfeer of het feit dat de mensen al vanaf 9,50 euro per maand kunnen genieten van alle faciliteiten? Nieuwenhuysen lacht: ‘Ik denk een beetje van beide. Iedereen moet kunnen genieten van een personal trainer. We vragen geen inschrijfgeld en mensen kunnen kiezen uit verschillende lidmaatschappen; variërend van een dalurenabonnement tot een all-in abonnement.’
Kom langs voor een gratis proefles: www.sportcentrumleiden.nl, www.kickboxcentrumleiden.nl en Topfit personal training.