Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

25 maart 2014

Eindelijk weer stralend lachen

 
LEIDEN – Hardop lachen; iedereen kan het, maar niet alle mensen durven het. Door het gebruik van koffie, rode wijn of sigaretten verdwijnt de witte glans van je tanden. Tot voor kort konden alleen televisiesterren het veroorloven om weer een stralend gebit te hebben, maar nu is deze droom voor iedereen bereikbaar!
Met dank aan de Witte Tanden Express, het bedrijf dat is opgezet door Anneke Vlasveld. Zelf liet ze een tijd geleden haar tanden bleken. ‘Ik was blij met het resultaat, maar niet tevreden over de manier waarop het gedaan werd en de service die ik kreeg.’ Ze besloot dat het tijd werd om de zaken in eigen hand te nemen en volgde een cursus tanden bleken van het opleidingsinstituut Cosmotology, die ze met succes afrondde.
Ze richtte hierna Witte Tanden Express op in een prachtig opgeknap pand aan de Morsstraat 10 en geniet van de enthousiaste reacties van de mensen die hun tanden vier tot twaalf tinten lichter hebben gekregen. ‘Dit gebeurt volkomen veilig en absoluut pijnloos’, zo informeert Vlasveld. Ze maakt gebruik van een methode die volkomen onschadelijk is voor het gebit. ‘Vroeger werd nogal eens gebruik gemaakt van waterstofperoxide. Maar dat is heel schadelijk voor je glazuur. Ik bleek de tanden met een natriumbicarbonaat en heb de allerbeste lampen aangeschaft die er maar zijn.’
‘Ik bepaal eerst de tint van de tanden. Dan ga ik de tanden behandelen met een acceleratiespray om de bleekgel te laten hechten op de tanden. Daarna volgt een nieuwe bleekgel voor het maximale resultaat.’ Iedereen kan gebruik maken van een bijzondere introductieaanbieding. Normaal kost een behandeling 179 euro maar tot eind april is dit slechts 59 euro. En ook krijgen de klanten een gratis tube Super White tandpasta ter waarde van 19,95 euro cadeau. Een afspraak maken is aanbevolen, maar ook kunnen mensen regelmatig tussendoor geholpen worden.
Morsstraat 10, 2312 BM Leiden, T: 06 4318 1213, W: www.wittetandenexpress.nl.