Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

25 maart 2014

Pull-Over

 
Een kwart eeuw dameskleding
Haarlemmerstraat 275 te Leiden, T: 071 514 2055, W: www.pulloverleiden.nl
In oktober van dit jaar bestaat Pull-Over  al weer 25 jaar! Al die tijd staat de damesmodezaak bekend om haar kwaliteitskleding, die voor zeer aantrekkelijke prijzen aangeschaft kunnen worden. En het deskundig personeel staat de klanten met raad en daad terzijde.
Het succes van Pull-Over komt ook doordat de winkel iedere week nieuwe artikelen heeft; zo kunnen de klanten blijven combineren. De dames kunnen er terecht voor sportieve, nette en casual kleding en accessoires. De kwaliteitsmerken als Peppercorn, Soyaconcept, Oxmo. Azuri en nieuw in de collectie: Ned uit Nederland. Voor de broeken heeft Pull-Over merken als New Star en Gafair. De kleren zijn niet verkrijgbaar in grote winkelketens, dus u loopt niet het risico dat u allerlei mensen tegenkomt die hetzelfde dragen als u. 
De nieuwe voorjaarscollectie is binnen en de kleuren zijn; ecruu, grijize tonen, koraal, zachtroze en pasteltinten. Wie zich wat meer wil onderscheiden, kan kiezen voor marineblauw en zandkleuren. Voor de trendmakers heeft Pull-Over ook al de zomercollectie, met felrode en zachtroze kleuren; perfect in combinatie met tijdloze zwarte kledingstukken.
Eigenaar Wim Brouwer: ‘We hebben alle kleding van small tot extra extra large en broeken in de maten van 34 tot en met 48. Alle broeken zijn van katoen en hebben een hogere pasvorm, waardoor ze goed op de taille passen. We hebben rechte pijpen, smalle pijpen en de 7/8ste versie. Allemaal zeer geschikt voor dames tussen 20 en 120 jaar. Ook zijn er veel accessoires, bijpassende kettinkjes, armbandjes en sjaals. Deze kunnen los gekocht worden, maar zijn uitermate geschikt om er een hele set van te maken.’
Tot eind april heeft Pull-Over speciale aanbiedingen: twee broeken van 140 euro voor slechts 100 euro. Vesten worden aangeboden voor 29,95 euro in plaats van 49,95 euro.