Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 oktober 2014

Oudshoorn Witgoed

Concurrerende prijzen met vijf jaar garantie
Vijfmeiplein 146 te Leiden, W: www.oudshoornwitgoed.nl  071-8888750
Oudshoorn Witgoed is een prettige winkel, waar je met plezier en vrijblijvend rond kunt kijken. Dit komt ook omdat het personeel een persoonlijke benadering heeft. Bij Oudshoorn Witgoed adviseren zij u en helpen u deskundig en komen altijd met de juiste oplossing.
Eigenaar Paul Oudshoorn laat er geen misverstand over bestaan: ´Witgoed is mijn passie. Ik zit ruim 33 jaar in het vak en sinds begin juni is onze winkel in de Luifelbaan. Wij hebben het grootste assortiment Beko apparaten in de winkel staan van heel Zuid-Holland, maar leveren uiteraard ook alle andere bekende merken zoals Bosch, Miele en Siemens.
Oudshoorn is de enige zaak die vrijwel alle Beko-witgoedproducten standaard met vijf jaar garantie levert. De eigenaar: ´We hebben al een wasautomaat met vijf jaar garantie voor 399 euro. Via internet krijg  je vergelijkbare prijzen, maar heb je geen vijf jaar garantie. Hier kun je de producten zien en voelen. Wij bezorgen de machine, sluiten alles aan en halen het oude apparaat weg; zo ontzorgen wij de klant. Bovendien kun je bij ons na aankoop altijd terecht voor vragen of advies, mocht er iets aan de hand zijn.´ 
Naast ovens, magnetrons en fornuizen kunt u hier ook terecht voor vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, drogers en wasautomaten en niet te vergeten Inbouwapparaten, kleinhuishoudelijke apparaten en stofzuigers. Voor de aanschaf van zeer voordelige stofzuigerzakken heeft Oudshoorn een speciale website: www.stofzakonline.nl.