Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 oktober 2014

Foto en video van der Horst

‘Ik lijk wel een professionele fotograaf!’
Adres:  Vijfmeiplein 45 te Leiden  W: www.fotiekvanderhorst.nl
Fotiek van der Horst is een begrip in Leiden. Eigenaar Peter Gorgoni is met recht trots op zijn zaak. ´Wij mogen ons voorschrijven als een échte fotospeciaalzaak.’
Voor iedere klant wordt uitgebreid de tijd genomen. De eerste vraag is altijd waar de consument de camera voor gaat gebruiken, sportfotografie, natuur of binnen. Op basis van het antwoord wordt de consument vervolgens meegenomen naar een andere groep camera´s die het meest geschikt zijn.
De fotozaak heeft een warme uitstraling, met een massiefhouten tafel, waar je rustig kunt zitten en ondertussen kunt kijken naar het brede assortiment van camera´s, lijsten, passepartouts, kabels en voedinkjes. Gorgoni: ´Dit is een plek van rust. We zijn de enige in Leiden die de Nikon SD2 heeft en daarnaast hebben we alle bekende en gerenommeerde merken als Canon, Samson, Sony, JVC, Panasonic en GoGo.´ Tijdens het gesprek over de meest geschikte camera probeert Gorgoni de klant naar een hoger level te tillen, zodat ze zelf meer kunnen genieten van hun hobby. ´Zodat ze met de hond op het strand foto´s kunnen maken, naar het resultaat kijken en dan denken: ´Wow! Ik lijk wel een professionele fotograaf!´
En omdat Fotiek van der Horst gekoppeld is aan een grote inkooporganisatie zijn de prijzen zeer gunstig. Wie wil, kan bij hen een fotocursus volgen voor een intensere fotografiebeleving.