Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 oktober 2014

Welzorg Leiden

Zorgwinkel voor jong en oud
Vijf Meiplein 43 te Leiden, W: www.welzorgwinkel.nl
 
Bij Welzorg kunnen jonge ouders terecht voor vrijwel alles wat nodig is voor de zorg van de pasgeboren spruit. Of het nu gaat om borstpompen voor het kolven, kraampakketten of babyvoedingspuitjes. Steeds meer mensen weten Welzorg te vinden: de winkel die midden in het winkelcentrum staat, met uitstekende gratis parkeervoorzieningen.
 
´We zijn een zorgwinkel voor jong en oud; voor zorg staat geen leeftijd´, aldus filiaalleider Pascal Bakker. Ook voor senioren met een loopbeperking is Welzorg dé plek voor advies om rollators en scootmobielen te huren of te kopen. Goed advies is heel belangrijk. ´Elke rollator heeft zijn eigen kenmerken en wij zorgen ervoor, dat de rollator bij de klant past. Tegenwoordig zijn de opvouwbare scootmobielen erg in trek, om mee te nemen voor dagjes uit.´
 
De Welzorg winkel is de juiste plek voor andere producten, zoals tijdelijke hulpvoorzieningen als rolstoelen, krukken en bedverhogers. En Welzorg heeft ook gemakkelijke hulpmiddelen, waarmee u nooit meer problemen heeft om een dop van een fles of pak te halen. Bakker: ´We zijn er om het leven voor u een stuk gemakkelijker te maken!´
 
De Welzorg winkel heeft in de maand november en december een speciale aanbieding: schootkleden voor in een scootmobiel zijn verkrijgbaar met 40% korting. Dat is ideaal voor de komende koude wintermaanden!´ Of kom langs voor één van de seniorenbedden die bij u thuis geplaatst kunnen worden.