Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 november 2015

Suzuki pakt uit

SUZUKI – De feestmaand december is nog niet eens begonnen en toch pakken Suzuki Leiden en Auto Bakker in Sassenheim flink uit! Niet alleen hebben ze nieuwe modellen in de showroom staan, ook bieden ze alle klanten voordelen aan.

Het automerk Suzuki staat bekend om haar duurzaamheid, zuinigheid, betrouwbaarheid en waardevastheid. De Suzuki-dealers 'Suzuki Leiden' en 'Auto Bakker' zijn zelfstandige bedrijven, waar het contact veel persoonlijker is. Verkoopadviseur Nils Bakker licht toe: 'De Celerio is de opvolger van de Alto en biedt enorm veel extra's. Niet alleen is de Celerio ruim van binnen, maar ook enorm zuinig. Er is zitruimte voor vijf personen en veel bagageruimte. Steeds meer mensen zien deze voordelen. Als één van de ruimste auto's in zijn klasse is de prijs van de Celerio (vanaf 10.000 euro) scherp geprijst. En bij Suzuki Leiden en Auto Bakker lopen er nu ook nog speciale acties.

Bakker informeert: 'De Suzuki Swift kent iedereen. Dit sympathieke model heeft een sportief karakter en is goed geprijsd. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Bovendien krijgen klanten 1.250 euro extra inruil!' Ook bieden de beide Suzukidealers een 'Voorraadvoordeel' aan. Suzuki heeft ook grotere modellen. Zoals de S-Cross; dat is een ruime gezinsauto met veel comfort en luxe. Deze auto's zijn direct uit voorraad leverbaar met minimaal 3.000 euro extra inruil. Er is voldoende keuze uit kleuren en uitvoeringen. Bakker tipt: 'Het panoramische glazen dak ter waarde van 900 euro is tijdelijk geheel gratis. Totdat ze op zijn.'

Wie liever een terreinachtig model wil, met een hogere instap, moet de Vitara proberen. Dit model kan ook in fourwheeldrive geleverd worden én iedere klant krijgt 1.000 euro extra inruilvoordeel. Alle modellen zijn ook met automaat leverbaar. Indien u liever gaat voor een gebruikte auto, is er keuze genoeg bij beide bedrijven. Van één tot drie jaar oud. Met standaard zes maanden garantie. Bakker besluit lachend: 'Ik kan u vertellen dat Suzuki heeft gemeld dat er niet met testresultaten geknoeid is. In tegenstelling tot sommige andere automerken! Bovendien hebben we een standaard onderhoudsprogramma, waarbij de prijzen vooraf bekend zijn. Ook na de aanschaf houden we autorijden betaalbaar.'