Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

24 juni 2016

Met passie voor uw auto

Autobedrijf G. Dol bv

Door Joep Derksen

VOORHOUT – Bij Autobedrijf G. Dol bv denken de medewerkers niet in problemen, maar in oplossingen. Al veertig jaar lang zorgt het bedrijf voor het onderhoud van auto's en bestelwagens, zo laat Imkie Dol weten. En dat niet alleen: bij de benzinepomp van Autobedrijf G. Dol bv is de benzine in de avonden en weekenden gegarandeerd het goedkoopst in de hele regio! Met een korting van maar liefst 14 cent op iedere liter!

Veel mensen weten het bedrijf aan de Rijnsburgerweg 48a dan ook goed te vinden. En dat is ook logisch, want de medewerkers vervullen hun taken met passie. Autobedrijf G. Dol bv houdt zich ook volop bezig met de elektronische vernieuwingen; de werkplaats is hier volledig op ingericht. Onderhoud van een elektrische auto? Dat is totaal geen probleem! Het bedrijf kan vaak zelfs meer doen, dan andere dealers. Niet alleen is de meest moderne uitleesapparatuur van technische elektronica aanwezig, ook is het mogelijk om sleutels te coderen en complete motorbesturingen te vervangen.

De verhuur van auto's en bestelbusjes groeit ook enorm in populariteit, zo legt Dol uit. 'We verhuren op low budget basis. Je kunt een bestelwagen of auto al voor slechts één dag huren. Bijvoorbeeld om te gebruiken voor een verhuizing of het vervoer van goederen. Binnen tien minuten kun je hier wegrijden en vanaf 50 euro rijd je al rond met een Volkswagen Caddy.'

Op zoek naar een auto? Autobedrijf G. Dol bv heeft maar liefst tachtig auto's in de occasionvoorraad, inclusief oldtimers vanaf 1960. Of je nu op zoek bent naar een juweeltje van een auto als Mustang, Mercedes of gewoon een goede auto voor de juiste prijs wilt hebben; bezoek dit bedrijf. Overigens levert Autobedrijf G. Dol bv eveneens de onderdelen voor oldtimers. Dol: 'We gaan hier met liefde met de auto's om; of het nu een jonge of oude auto is. We denken niet in problemen, maar in oplossingen; dat is onze kracht.' Zonder afspraak is het ook mogelijk om kleine reparaties te verhelpen, zoals het vervangen van een lampje, olie nakijken of banden oppompen. Zelfs als u hulp nodig heeft bij het tanken, dan doet een medewerker van Autobedrijf G. Dol dit met alle liefde!


Autobedrijf G. Dol bv, Rijnsburgerweg 48a, 2215 RC Voorhout, T: 0252 211 849, W: www.gdol.nl