Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 juni 2016

Zorgeloos verhuizen met Lagerberg Verhuisgroep

Door Joep Derksen

WASSENAAR – De Lagerberg Verhuisgroep is de meest gerenommeerde naam, waar het gaat om verhuizingen en opslag. Nog altijd bezoekt directeur Marco Lagerberg iedere klant persoonlijk om er voor te zorgen dat er zo goed mogelijk voldaan kan worden aan de wensen van deze klanten.

Hoewel het bedrijf door de vader van Lagerberg in 1972 is opgericht, gaat de historie nog veel langer terug. In 1995 nam de Lagerberg Verhuisgroep namelijk het meer dan honderd jaar oude 'Binnendijk Verhuizingen' over. Hierna volgden nog twee overnames, Driessen Verhuizing uit Oegstgeest en De Wit in Leiden en is Lagerberg Verhuisgroep één van de grotere verhuisbedrijven geworden. Mét een uitstekende naam bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Op het bedrijf werken nu enkele tientallen medewerkers vol passie en Marco Lagenberg is al sinds 1989 één van hen. Sinds 2007 is hij eigenaar van het familiebedrijf, waar onder meer een neef van hem, maar sinds kort ook zijn zoon Dunke (16) actief voor is. Kortom; een bedrijf met toekomst! De eigenaar vertelt: 'We helpen niet alleen particulieren om te verhuizen, maar voeren ook bedrijfsverhuizingen uit. In Nederland, maar ook internationaal in heel Europa en Amerika. We doen dat zoveel mogelijk in eigen beheer.'

Lagerberg Verhuisgroep heeft veel bekende bedrijven die zij tot haar klantenkring mag rekenen: ANWB, LUMC, Marente en DSV, om maar enkele te noemen. Lagerberg is ook werkzaam voor bouwverenigingen als: Dunavie, De Sleutel en Willibrordus. Ook is het bedrijf actief in renovatieprojecten. Al jaren prijkt het officiële predikaat 'Erkende Verhuizers' trots op de vrachtwagens van het bedrijf, en met recht. De filosofie van Lagerberg dringt tot in alle hoeken van de organisatie door. Zo heeft het bedrijf nieuwe voertuigen aangeschaft, die veel vriendelijker zijn voor het milieu. Ja, Lagerberg heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan!

Ook is Marco Lagerberg een groot pleitbezorger van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). En niet alleen met woorden, maar juist in daden. Zo sponsort het bedrijf verschillende sportverenigingen, waaronder de voetbalclubs VV Katwijk, Blauw-Zwart in Wassenaar en de hockeyclub De Kieviten in Wassenaar. En als de sportende kinderen op kamp gaan, stelt Lagerberg vaak gratis wagens beschikbaar om de jeugd te vervoeren. Daarnaast financiert Lagerberg ieder jaar een groot deel van de Voorschotenloop. De eigenaar licht toe over zijn MVO-passie: 'Als ondernemer moet je betrokken zijn bij de maatschappij.'

Heel trots is Marco Lagerberg op zijn personeel. Hij praat dan ook over 'mijn jongens' en licht toe: 'We zijn een echt familiebedrijf en dat is onze kracht. De binding van de jongens is veel groter; ze blijven hier ook jarenlang werkzaam en hierdoor kunnen wij onze klanten beter ontzorgen en de kwaliteit van de verhuizingen continue verbeteren. We hebben een goede sfeer en als de sfeer goed is, merkt de klant dat. We doen het namelijk met elkaar en we richten ons helemaal op de klant; of het nou één persoon is of een heel bejaardentehuis.' Ook zorgt hij er voor, dat de medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Onder meer door het volgen van trainingen en opleidingen.

Wat veel mensen niet beseffen, is dat Lagerberg Verhuisgroep ook gebruikt kan worden voor andere zaken dan het verplaatsen van spullen van het ene naar het andere huis. En dat is de opslagverhuizing. Het is een ideale oplossing voor mensen die nu al hun huis verkocht hebben, maar nog geen vaste locatie hebben om elders opnieuw te gaan wonen. Dankzij de opslagcapaciteit van Lagerberg kunnen uw waardevolle spullen zorgenvrij ergens droog en veilig ondergebracht worden. Dit is overigens ook een ideale oplossing voor mensen die de meubels tijdelijk elders willen hebben staan, bijvoorbeeld omdat ze hun hele woning gaan verven. Lagerberg biedt ook de 'schoonmaakservice' aan, zodat iedere woning of bedrijfspand bezemschoon wordt opgeleverd, inclusief de afvoer van overtollig materiaal.


Voor meer informatie: Lagerberg Verhuisgroep, Marineweg 2, 2241 TX Wassenaar, T: 070 511 9262, W: www.lagerberg.nl