Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 oktober 2016

Nieuwe activiteiten geven nieuwe kansen

Kopers en verkopers van huizen ontmoeten elkaar

Tekst: Joep Derksen

STREEK – Een huis verkopen en kopen; voor veel mensen is het een enorme uitdaging. Maar sinds kort niet meer en dat komt door de 'Matchmaker', een initiatief van De Raad Makelaars. Via een speciale website worden huizenkopers en -verkopers bij elkaar gebracht. Makelaar Pieter Kuijt vertelt hier meer over.

'Iedereen is op zoek naar een bepaald type woning', zo licht Kuijt toe. 'Maar via de website www.deraadmatchmaker.nl zorgen wij er voor dat het bekend wordt. Zo gaan wij woningkopers en woningverkopers met elkaar matchen. En omdat dit vooral digitaal gaat, hoeven mensen niet het volle pond te betalen!' Inderdaad is de pagina heel gebruiksvriendelijk opgezet, waarbij de gebruikers hun eigen zoekwensen kunnen aangeven. De 'Matchmaker' komt precies op het juiste moment, erkent Kuijt: 'De huizenmarkt is nu al wat overspannen aan het raken. Wanneer een woning verkocht wordt, moeten de mensen vaak al binnen drie maanden verhuizen. Met het matchen kunnen mensen zorgenvrij alvast vooruitkijken voordat ze daadwerkelijk gaan verkopen en zo relaxed verhuizen van woning naar woning.'

De Raad is een uniek bedrijf en Kuijt legt uit waarom: 'Ons bedrijf bestaat uit een aantal divisies; we zijn makelaars, maar is ook een bouwbedrijf, vastgoedonderneming en ontwikkelaar. Met name ons makelaarskantoor de laatste jaren tegen de crisis in flink gegroeid en kent inmiddels een volwassen portefeuille woningen.' Hij vervolgt: 'Maar wij willen niet nog groter worden. De basis van ons bedrijf is, dat we veel persoonlijke aandacht geven aan de particuliere woningzoekenden en woningverkopers. Bij ons ben je geen nummer; daarom vragen wij ook regelmatig of er dingen anders moeten gebeuren.'

Vorige maand is De Raad ook begonnen met de verhuur van de nieuwste tak van het nieuwbouwcomplex “De Bloem”: plandeel Calla. Het is een plek in het bloeiende hart van Rijnsburg, waar vitale 55-plussers kunnen leven in luxe en comfort. Bijzonder hierbij is dat niet alle services verplicht zijn, maar deze ingekocht kunnen worden naar behoefte. Maar ook een kookstudio, huisbioscoop, kapsalon en zelfs een jeu de boulesbaan. Standaard zijn de basisvoorzieningen zoals een eigen Wellness center met heerlijke sauna, fraai zwembad en een prachtige relaxruimte evenals een eigen fitness zaal. Calla is met in totaal 98 appartementen echt een dorp op zich, waarbij de bewoners desgewenst zelfs gebruik kunnen maken van hun eigen medische thuiszorg.


De Raad Makelaars timmert stevig aan de weg met allerlei nieuwe en verrassende activiteiten. Zo was de onlangs gehouden 'Taxatiedag', waarbij De Raad Makelaars gratis de waarde van huizen berekende, een enorm succes. Wilt u weten, welke andere activiteiten De Raad Makelaars organiseert? Of wilt u meer informatie voor de (aan)koop van een huis? 

Voor meer informatie: De Raad Makelaars, Sandtlaan 38, 2223 GG Katwijk, T: 071 405 1500, E: welkom@DeRaadMakelaars.nl, W: www.DeRaadMakelaars.nl.