Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 oktober 2016

Speciale aanbiedingen voor de feestmaand

NOORDWIJK – Het najaar is definitief begonnen en met het lengen van de avonden, genieten we steeds langer van elkaar. Iedereen weet wel, dat Beddenspecialist Verkade dé plek is, waar je moet zijn voor verstelbare – en desgewenst op maat gemaakte – bedden, bedbodems en matrassen.

Door Joep Derksen

Maar speciaal voor het het Sinterklaasfeest en de kerstdagen pakt Beddenspecialist Verkade goed uit. Hoe fijn zou uw geliefde het vinden, als u thuis komt met twee badjassen; één voor hem en één voor haar?! Het is een enorm leuk cadeau om te geven én om te ontvangen. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon uzelf verwennen met zo'n prachtige badjas van Van Dijck, Esprit, Morgenstern of Bugatti.

Speciaal voor de lezers van dit artikel, hebben de eigenaren van Beddenspecialist Verkade, Mechtild en Marcel Zwetsloot, een mooie aanbieding. Iedereen die dit artikel meeneemt, krijgt de hele feestmaand december 10% korting op alle niet-afgeprijsde badjassen!

En als u dan toch in de winkel bent, geniet dan ook even van het mooie keukengoed en beddengoed, dat er ligt. Mechtild Zwetsloot laat weten: 'Wij hebben ook maatwerk. Niet alleen in beddengoed, maar ook voor de bedden. Eveneens kunnen we aparte hoeslakens maken voor alle afwijkende maten. Bedden van 2.40 meter, met daarbij passend beddengoed, zijn voor ons geen probleem. Hier hebben we ook een heel uitgebreide collectie van.'

Vooruit, nog één tip voor u als lezer van dit artikel: Beddenspecialist Verkade staat dit jaar ook op de kerstmarkt, waarbij geweldige bontplaids en andere prachtige kerstgastendoekjes voor leuke prijzen verkrijgbaar zijn.


Voor meer informatie: Beddenspecialist Verkade, Van Limburg Stirumstraat 38, 2201 JP Noordwijk, T: 071 361 2661, W: www.beddenspecialist.nl/verkade.