Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 oktober 2016

'We leveren gewoon Van Nes kwaliteit!'

NOORDWIJKERHOUT – Van Nes en Zoon B.V. is al 54 jaar een 'full service' installatiebedrijf. Of het nu gaat om sanitair, verwarming, wellnes of dakbedekking. Ook onderscheidt Van Nes zich op het gebied van duurzaamheid en service en onderhoud.

Joep Derksen

En Van Nes vernieuwt zich regelmatig, bijvoorbeeld waar het gaat om sanitair. Zo heeft het bedrijf sinds 1 oktober een deel van de prachtige showroom ingericht met tegels van alle merken. Of het nu gaat om vloertegels, wandtegels, tegels voor woonkamervloeren of keukentegels. Natuurlijk levert Van Nes ook alle andere benodigdheden: of het nu gaat om douches, kranen, baden of leidingwerk. Het mooiste is, dat Van Nes ook alles installeert; u hoeft dus geen loodgieter in te huren: al het werk blijft onder één dak en de klanten worden volkomen ontzorgd.

Mede-eigenaar Nel van Nes informeert: 'We hebben een heel deel van de zaak ook ingericht met zorgbadkamers. Zo kunnen de mensen zien, dat een zorgbadkamer geen ziekenhuisuitstraling heeft. Onze toiletten en wastafels kunnen omhoog en omlaag gaan. Het straalt een luxe uit als gewone badkamer, maar ziet er uit als een reguliere badkamer. Zo hebben we een infraroodzonnebank in de douche, wat helpt bij rugklachten en het verzorgen van de spieren. Kom langs en je kunt voelen hoe fijn zo'n infraroodzonnebank is!'

De lezer die alleen geïnteresseerd is in goedkope producten van lagere kwaliteit, moet niet bij Van Nes zijn. 'We leveren kwaliteit en daar zullen we nooit aan tornen. Een goede kwaliteit is op termijn altijd beter én goedkoper. Daarom bestaan we volgend jaar al 55 jaar! We leveren gewoon Van Nes kwaliteit!'

Gashaarden

Ook op het gebied van gashaarden is Van Nes toonaangevend. Het bedrijf is een officiële leverancier van Dru-gashaarden. In de showroom zijn de haarden in werking en zo krijgt u een goede indruk van hoe de haard bij u thuis zal staan. U kunt tevens gebruik maken van de 24/7 service, onder een onderhoudscontract.

Inmiddels is ook duidelijk, dat het najaar is begonnen. Het wordt dus tijd om het dak goed in de gaten te houden. En voorkomen is beter dan genezen, zo beaamt Nel van Nes: 'We zijn van oorsprong een loodgietersbedrijf met daarnaast een showroom. We houden het oude ambacht in ere en zijn gespecialiseerd in het dak-, zink- en koperwerk. Ook bekleden we monumentale panden overnieuw met zink. Die kennis hebben we allemaal in huis.' Daarnaast is Van Nes gespecialiseerd in milieuvriendelijkere kunststof dakbedekking, mét vijftien jaar fabrieksgarantie!

Laat u dus verrassen en bezoek de showroom van Van Nes en Zoon B.V., Smelterij 37, 2211SH Noordwijkerhout, T: 0252 376 469, W: www.vannesenzoon.nl.