Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 oktober 2016

Speciale kwaliteitsmeubelen bij Baalbergen

Door Joep Derksen

KATWIJK – Of het nu gaat om uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer; bij Baalbergen kunt u voor al uw wensen terecht! Hier treft u een compleet assortiment aan van fauteuils, zitgroepen, eethoeken, wandmeubelen, slapen en verlichting. En het mooiste is: Baalbergen levert desgewenst maatwerk!

In de showroom van 2.500 m2 is het optimaal genieten. Overal staan licht klassieke meubelen en eigentijdse, moderne meubelstukken met heel veel mogelijkheden. Dat maakt het waard de winkel te bezoeken. Via een webshop is maatwerk niet makkelijk verkoopbaar. Eigenaar Andries Baalbergen licht toe: 'We werken veel met Nederlandse en Duitse leveranciers. Het zijn vaak traditionele bedrijven, die goede spullen maken. Dat vind ik belangrijk; onze producten moeten niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze het liefst overtreffen!' En dat is precies waar het om draait bij de klanten van Baalbergen. Het moet ‘gewoon goed’ zijn.

De klant zoekt altijd goede meubelen voor zijn/haar geld, maar veel consumenten weten ook dat goedkoop vaak duurkoop is. Baalbergen staat gelijk aan goede kwaliteit, tegen een redelijke prijs. Ook is het bedrijf duurzaam en milieubewust bezig. Baalbergen: 'We hebben een nieuwe collectie aan boxsprings en matrassen. Hier zit ook een matrassenserie bij, die volledig CO2-neutraal gefabriceerd is. Zo heb je niet alleen een geweldige matras, maar je helpt ook nog het milieu er mee!'

Ook komt Baalbergen binnenkort met een eigen label 'Baalbergen', dat als exclusieve collectie gemaakt wordt in Duitsland. Maar dat niet alleen, het bedrijf helpt ook lokale kunstenaars om hun werken te tonen. Vanaf begin november herstelt Baalbergen weer een oude traditie, die ooit door zijn vader is begonnen. Dan begint een kunstexpositie, waarbij het spits wordt afgebeten door de Rijnsburgse schilder en beeldhouwer Joop van Egmond.

De winkeleigenaar stelt enthousiast: 'Mijn vader heeft in totaal 200 exposities gevierd in het verleden. Ik wil dat weer op gaan pakken. Er zitten in deze omgeving heel veel kunstenaars die heel mooie dingen maken. Op deze manier bezoeken de mensen ons niet alleen voor de meubelen, maar ook raken ze geïnspireerd door allerlei andere vormen van kunst en decoratie.'


Het is duidelijk: Baalbergen is een winkel waar topkwaliteit en klantgerichtheid bovenaan staan. Ook is het bedrijf duurzaam en maatschappelijk verantwoord bezig. Én winkelen bij Baalbergen zorgt voor een enorm plezier bij alle bezoekers. Ervaar het zelf bij Baalbergen, Ambachtsweg 13 te Katwijk, T: 071 403 3179, W: www.baalbergenkatwijk.nl.