Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

16 juni 2016

Alles onder één dak bij Star Kozijn

Door Joep Derksen

RIJNSBURG – Al dertien jaar is het bedrijf Star Kozijn actief in de verkoop en montage van kunststof kozijnen, binnendeuren en houten voordeuren. Maar daarnaast kunnen consumenten en aannemers ook bij deze zaak terecht voor sierbeslag als deurknoppen, driepuntssloten en brievenbussen voor voordeuren en binnendeuren.

Star Kozijn is een echt familiebedrijf, waar vader en moeder samenwerken en dochter Johanneke den Butter zorgt voor de administratieve werkzaamheden. Zij vertelt bij een rondleiding enthousiast over het bedrijf, de diensten en producten. 'Vanuit de hele regio komen mensen bij ons voor de voor- en binnendeuren. En dat is niet voor niks, want wij zijn als 'selective dealer' één van de weinige speciaalzaken die Svedex deuren mogen verkopen.'

Ook zijn de medewerkers van Star Kozijn goed gekwalificeerd. Zij draaien hun hand niet om voor een uitbouw, dakopbouw of het plaatsen van een wandje. Want veel klanten komen inderdaad met de vraag of ze hulp kunnen krijgen bij bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel of schuifpui. Star Kozijn heeft heel veel verschillende voordeuren op voorraad en dat is ook nodig, zo licht Den Butter toe. 'Een voordeur is het middelpunt van je huis en in feite ook een deel van je persoonlijkheid. Iedereen heeft een heel andere smaak en die uit zich in de vorm en kleur van je voordeur.' Star Kozijn maakt het ook mogelijk een voordeur te maken geheel volgens uw eigen ontwerp.

Star Kozijn onderscheidt zich ook waar het gaat om de dienstverlening aan haar klanten. Met plezier bezoekt een medewerker de locatie om daar gratis een offerte op te stellen, specifiek gericht op de situatie. Maar ook is deze week de Zomeractie begonnen: met 15% korting op alle zonwering! En dat niet alleen, informeert Den Butter: 'Bij aankoop van kunststof kozijnen krijg je de inzethorren gratis. Daarnaast heeft Svedex een actie, waarbij je 10% korting krijgt bij aankoop van een voordeur, inclusief driepuntsslot en voorlak. En bij drie deuren ligt is korting al gestegen naar 20%!


Star Kozijn, De Roysloot 9i, 2231 NZ Rijnsburg, T: 071 408 8678, W: www.starkozijnkatwijk.nl