Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 juni 2016

Om het leven aangenamer te maken

Ouderenwinkel Noordwijk

JOEP DERKSEN

NOORDWIJK – De Ouderenwinkel is dé seniorenwinkel in de Bollenstreek; daarover bestaat geen enkele twijfel. Mensen met meer levenservaring komen er ook achter, dat het leven vaak gemakkelijker wordt met hulpmiddelen. Of het nu gaat om een rollator, scootmobiel of om de kleine ergernissen in het leven op te lossen, zoals het gemakkelijk losdraaien van de doppen van drinkpakken.

Eigenaar Erwin Bulk van de Ouderenwinkel wijst om zich heen in de prachtige winkel. 'Bij bieden een totaalpakket aan. Bij ons kun je niet alleen krukken, rolstoelen, rollators, scootmobielen en hometrainers kopen, maar we verhuren en lenen ze ook uit.' De ene rollator of scootmobiel is de andere niet en Bulk adviseert samen met erkende ergotherapeuten wat de beste hulpmiddelen zijn voor de klanten.

Bulk is sociaal bewogen; zijn levensdoel is het om mensen een gemakkelijker bestaan te geven. Dus hulpmiddelen die niet nodig zijn, wil Bulk ook niet verkopen. 'We leveren goede kwaliteit en service. We willen meedenken met de mensen en kijken of het product bij hen past. Tegenwoordig moet iedereen langer zelfstandig blijven wonen en dankzij onze hulpmiddelen wordt dat veel gemakkelijker. Ook waar het gaat om assistentie met het uit bed komen, de badkamer of alledaagse zaken als schrijven of het openen van flessen.'

Nou heet de zaak wel 'Ouderenwinkel', maar ook jongere mensen met een fysieke uitdaging kunnen in deze winkel terecht. Bijvoorbeeld als ze last hebben van reumatische klachten of kampen met de naweeën van een operatie die niet goed gelukt is. Weer anderen zijn blij met braces voor extra ondersteuning tijdens het skiseizoen of de handtrainballetjes en ondersteuningskussens die RSI kunnen voorkomen tijdens het zittend werken.

Bulk besluit: 'Voor ieder fysiek probleem is wel wat te krijgen. Wij kunnen precies die producten aanbieden, die bij de mensen passen. In elke prijscategorie. En iedereen kan na aankoop altijd weer langs komen. Zo organiseren we iedere woensdag de gratis rollatorcheckdag.' Ook kunt u gebruik maken van deze tijdelijke aanbieding: alle showroommodellen van stoelen, scootmobielen, rollators, bedden en eetkamertafels kunnen de zaak uit met kortingen die oplopen tot 70%.


Ouderenwinkel Noordwijk, Van Speijkstraat 2, 2202 GK Noordwijk, T: 071 361 9102, W: www.ouderenwinkel.nl