Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 april 2007

Banjers Kinderwinkel: ‘Bling bling schoenen zijn helemaal in’


Lisse – Banjers Kinderwinkel verkoopt kinderschoenen en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar. Eigenaresse Karen Verzaal had zes jaar geleden de ingeving om een winkel op te zetten, waar kinderen van top tot teen aangekleed kunnen worden.

Het schoenenassortiment is heel breed en modieus en de medewerkers van de winkel zorgen ervoor dat de kinderen niet alleen met mooie schoenen, maar ook met perfect passende schoenen de winkel verlaten. De schoenen zijn verkrijgbaar van babyslofjes tot en met maat veertig. Dit jaar zijn glimmende ‘bling bling’ schoenen helemaal in en gekozen kan worden tussen schoenmerken van onder meer Le Coq Sportif, Quick, Gaastra, Crocs en Havaianas. Dit laatste merk wordt een klapper in 2007, zo verwacht Verzaal, want de hippe Braziliaanse teenslippers in allerlei kleuren zijn ideaal voor een kleurige zomer!

Voor de kinderkleding (maat 50 – 176) kunnen de klanten kiezen uit vele verschillende merken: Elle, Marc O’Polo, Tommy Hilfiger en Timberland, maar ook Petit Bateau kleding voor baby’s. Banjers Kinderwinkel kiest voor het aanbieden van kleren in een sportieve en stoere stijl van een beperkt aantal merken. Verzaal en haar partner bezoeken beurzen in Nederland, Duitsland en Italië om de mooiste kleren en schoenen te selecteren.

Aan mensen die de zaak nog nooit bezocht hebben, wil de eigenaresse het volgende kwijt: ‘Kom gewoon eens even kijken. We hebben zo ontzettend veel schoenen en geven u goed advies. Laat u ook verrassen door de selectie aan kraamcadeautjes die u aan nieuwe ouders kunt geven!’

Banjers Kinderwinkel
Heereweg 183
Lisse
T: 0252 428 628
W:
www.banjers.nl