‘Vlees is feest op tafel’
Blauwhoff: ‘Maandenlang zijn we bezig geweest om ons eigen product te ontwikkelen en het is gelukt! Op zaterdag 31 maart hebben we onze Lamsrauweham gepresenteerd. Dit is een rauwe ham van lamsvlees en de reacties zijn overweldigend goed. Pasen is het traditionele begin van het lamsvleesseizoen, dus iedereen is uitgenodigd om dit gerecht, dat uniek is in Nederland en wellicht de wereld, uit te proberen.’
Ook het BBQ-seizoen breekt weer aan en slagerij Blauwhoff is er helemaal klaar voor. ‘Onze consumenten mogen zelf uit een compleet assortiment van BBQ-vlees kiezen. Wij bieden het vlees niet in standaardpakketten aan, want we vinden dat de klant koning is en mag kiezen. We zeggen altijd: ‘Het is uw feestje en u geeft uw wensen aan.’
Daarnaast verzorgt Blauwhoff ook (personeels)feesten en partijen van minimaal vijftig personen. Vlees, salades, bestek, sauzen, stokbrood: het hele cateringevenement wordt compleet geregeld. Ook voor het watersportseizoen heeft slagerij Blauwhoff een nieuwtje: kant- en klare maaltijden zoals voorgebakken gehaktballen en soufflé in folie die heel gemakkelijk op een éénpitsfornuis kunnen worden klaargemaakt.
De slager blijft bij zijn leest: ‘Boven alles blijven we slager. Kom net als onze klanten uit de hele regio ook eens genieten van ons supermalse rundvlees.’
Slagerij Blauwhoff, Herenweg 67 Warmond, T: 071 301 0025.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home