Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 april 2007

Liss’ Kids: kleding voor boys and girls

Lisse – Al 12 jaar verkoopt Liss’ Kids kinderkleding in de maten 50 – 176 voor jongens en meisjes uit de hele regio. Ook de nieuwe voorjaarscollectie ziet er kleurrijk en fris uit. De trendy jongenskleur voor dit jaar is roze en het nieuwe merk Geisha, met het stoere uiterlijk gecombineerd met glitter is erg aantrekkelijk voor hippe meisjes. Ook leggings met bloemetjes doen het goed bij de jongedames.

Liss’ Kids is zeer bekend om de kleding die voor feestelijke gelegenheden wordt gebruikt, zoals eerste communies en op bruiloften. Vooral de kleding van de merken Jottum, Marybell en Gymp is hiervoor zeer geschikt. Maar ook No-No, Mexx, O’Neill, CKS, Eager Bever, Noppies en Baby Barb trekken bijzonder veel bekijks bij de klanten.

Sinds een paar weken verkoopt Liss’ Kids sieraden, zoals kettinkjes, oorbellen, ringetjes en diademen. Judith Agterhof en Mirjam Kühn vertellen: ‘Dit loopt echt erg goed, want vaak kopen mensen bij de geboorte van een baby ook een speldje of een ringetje voor de oudere zus.’

Liss’ Kids werkt met klantenkaarten, waarmee voor cadeaubonnen kan worden gespaard. Ook worden verschillende keren per jaar avonden georganiseerd met aantrekkelijke acties voor de vaste klanten. Momenteel loopt er een speciale actie, waarmee de klanten een echte beach-bike kunnen winnen bij de aankoop van een O’Neill Junior kledingset. De fiets is te bewonderen in de etalage van Liss’ Kids.

Liss’ Kids
Kanaalstraat 37
2161 JB Lisse
T: 0252 416 642
W:
http://www.lisskids.nl