Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 april 2007

Oppelaar: al jaren dé tweewielerspecialist


Lisse – Oppelaar Tweewieler Specialist is een familiebedrijf dat al 85 jaar van vader op zoon overgedragen wordt. Cor (70) en Fred (42) Oppelaar werken nog iedere dag met veel plezier om het hun klanten naar de zin te maken. Onlangs is de zaak gerenoveerd en nu kunnen de bezoekers terecht op twee afdelingen.

Op de gezinsafdeling zijn fietsen voor volwassenen en kinderen met alle aanverwante accessoires verkrijgbaar, zowel nieuw als tweedehands. Ook is er een breed assortiment electrofietsen, die indien nodig ook door Oppelaar gerepareerd kunnen worden. In zo’n geval wordt direct een leenelectrofiets ter beschikking gesteld. Retrofietsen, bakkersfietsen, duoseats en aanhangers zijn ook allemaal te bewonderen in de winkel.

Direct hiernaast is de Race-ATB afdeling, waarbij allerlei soorten mountainbikes op voorraad liggen. Maar nieuw is dat de klant met de touch-screen computerzuil ook zelf zijn of haar eigen fiets kan laten maken. Vanaf de opbouw van het frame, het bepalen van de kleur en de lak, tot de keuze van de wielen en de vorm van het zadel. Custom-build is het nieuwe toverwoord. Zelfs de thermoplastische raceschoenen kunnen door het gelicentieerde personeel ter plekke 100% in de ideale pasvorm getrokken worden.

Fred vertelt: ‘We hebben complete collecties van Koga, Giant en Prorace en je stapt bij ons in de wereld die racefietsen heet, met een breder en future-proof assortiment. We zijn verbintenissen aangegaan met een aantal merken en kunnen daardoor de Giant Performance Store aan de klanten tonen. Met de bodyscan krijgt de klant de optimale pasvorm uitgemeten voor de perfecte fiets met een ideale zit.’

Oppelaar Tweewieler Specialist
Kanaalstraat 122
2161 JS Lisse
T: 0252 413 888
E:
oppelaar@planet.nl
W: www.oppelaar2wielers.nl