Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 november 2007

De Engel: Gerenoveerde zaal, wild op kaart en verwarmd terras

LISSE – Met de afronding van de renovatiewerkzaamheden in Café Restaurant De Engel van de Engelenzaal en de nieuwe, rolstoelvriendelijke, entree is een nieuwe mijlpaal bereikt. ‘Dit jaar is de aanleg van het verwarmde terras met 24 zitplaatsen ook geheel afgerond. Het terras kan dan bij de zaal betrokken worden’, zo laten eigenaren Karin en Eric Juffermans weten.

De Engel is al 78 jaar een authentiek familiebedrijf, waar gasten een drankje kunnen drinken aan de bar, heerlijk eten in het restaurant of een keutje leggen op de biljarttafel. Een borrel aan de bar kan gecombineerd worden met een geweldige maaltijd in het restaurant.

‘De vernieuwde zaal heeft nu ook een barretje en is geschikt voor feestjes voor groepen tot 60 personen. Daarnaast wordt de zaal gebruikt voor vergaderingen, diners, borrels, verjaardagsfeesten, maar ook om een intiem sfeertje te creëren.’ De Engel springt hiermee in op een landelijke trend, want steeds vaker willen de mensen hun verjaardag of ander feest niet meer thuis vieren, maar in een goed café. ‘Ze willen geen troep in huis, boodschappen doen of veel afwassen na afloop van het feest. Bij ons is het altijd gezellig en je krijgt goed eten voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Ook op het culinaire vlak is het smullen geblazen bij De Engel: ‘We hebben een nieuwe kaart, waarop lekkere wildgerechten staan, zoals een heerlijk hertenbiefstukje. Daarnaast is de stevige primerib van een halve kilo een absolute aanrader: zo eet je ‘m nergens!’ Voor elke week wordt ook een aantal daghappen bedacht. Nadere informatie staat op de website
www.restaurant-de-engel.nl.