Freriks: Bakkerij en lunchroom met oog voor broodwens klant
Freriks heeft gezorgd voor een ware revolutie op het broodgebied: ‘Mensen kiezen bewust voor een zoutarmer brood en wij hebben heerlijke broden kunnen bakken, die bestaan uit 30% minder zout en 30% meer vezels. Het Lissers Donker is een voorbeeld van zo’n vezelrijk brood en het is binnen drie jaar het best verkochte brood geworden. Het smaakt namelijk heerlijk, mede omdat er iets zuurdeeg in is verwerkt. Daarnaast hebben we nog varianten als het Monnikenbrood. Ik word helemaal lyrisch van al die broodsoorten, want ze zijn zo ontzettend smaakvol! Ook voor kinderen hebben we een speciale broodversie ontwikkeld: het ziet eruit als wit brood, maar er zit dezelfde hoeveelheid vezels in, als in bruin brood.’
Duizenden mensen kennen Freriks van de oliebollen en appelbeignets, die al sinds 1 september verkocht worden. Wat onderscheidt Freriks van zijn collega’s? ‘Onze kwaliteit, service en flexibiliteit; ik zeg niet meer dat alles kan, maar er kan wel heel veel, als het gaat om de wensen van onze klanten. In de lunchroom hebben we iedere twee maanden een andere kaart. Eind november verschijnen de nieuwe wintertractaties met verrassende heerlijkheden. En wat dacht je van onze pepernoten, gemaakt van ons eigen recept: proef ze!’ Nadere informatie staat op de website: www.bakkerfreriks.nl.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home