Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

19 maart 2008

Klaverjassen in Tulipland

VOORHOUT – Maar liefst 126 mensen uit drie verschillende provincies genoten van een middagje klaverjassen, omringd door de kleurenpracht van Panorama Tulipland. Dat deze manier van tijdverdrijf nog altijd populair is bij de oudere generaties, is duidelijk, gezien het feit dat Oskam Reizen uit Nieuw Vennep het aantal klaverjasdagtrips heeft verdubbeld.

Ton Oskam: “We zijn zo’n 22 jaar geleden gestart met klaverjasreizen, waarbij de deelnemers enkele dagen van huis waren en onderlinge toernooitjes hielden. Sinds een aantal jaren hebben we ook de klaverjasdagtrips, die twee keer per jaar georganiseerd worden. Iedere keer worden deze dagtrips georganiseerd op een andere locatie. Voor meer informatie:
www.klaverjasreizen.nl en www.oskamreizen.nl.