Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

25 februari 2009

Hartige proeverij bij SmaakEnzo

VOORHOUT – Er komt een groot proeffestijn bij SmaakEnzo aan het Oosthoutplein. Annemiek Mazzawi en Barbara Akkerman halen alles uit de kast om de mensen kennis te laten maken met hun originele producten en etenswaren.

Mazzawi vertelt: “Op zaterdag 28 februari zetten we een hartige proeverij op. Vanaf 10:00 uur is er appeltaart en gaat de chocoladefontein aan. Vanaf een uur of 11 hebben we kaasdippers en dippers met chutney’s. Ook schenken we koffie met verschillende siroopjes die we in de winkel verkopen. Met die siroopjes kun je vreselijk lekker koken. Hiervoor hebben we allerlei recepten beschikbaar. Het doel van de proeverijdag is dat we de Voorhoutse spirit willen verhogen en mensen een oppeppertje geven. Daarnaast kunnen mensen onze nieuwe collectie bekijken.”
Het evenement vindt plaats van 10:00 uur tot 17:00 uur. Als speciale aanbieding krijgt iedere klant een stempel gratis voor de spaarkaart.