Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.000 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 februari 2009

Originele valentijnsfoto zonder opnamekosten

NOORDWIJK – Valentijnsdag komt snel dichterbij en veel mensen zijn nu al druk aan het peinzen hoe ze hun (stille) liefde zo origineel mogelijk kunnen verrassen. Henny Hoogeveen heeft de ideale oplossing, zo laat Eric Neuteboom weten.
“Een prachtig mooie en originele foto van jezelf! Van woensdag 4 tot en met zaterdag 7 februari kunnen mensen gratis een foto laten maken in onze studio. We maken dan foto’s van een persoon per keer, geheel in Valentijnsfeer. Wij hebben natuurlijk valentijnspullen, maar de mensen kunnen ook hun eigen voorwerpen meenemen. Nadat de foto’s gemaakt zijn, mag je de leukste, gekste of glamoureuze foto(‘s) uitkiezen: je hoeft dus alleen voor deze foto te betalen en niet voor de opnamekosten. Wij zorgen ervoor dat de foto op 14 februari klaar is, in ieder formaat, met of zonder lijst of in passe-partout: wat de klant maar wil.”
Om een tijdstip te reserveren kan contact worden opgenomen met Henny Hoogeveen b.v.: T: 071 361 2544 of bekijk de website: www.fotohennyhoogeveen.nl.