Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

25 maart 2009

“Als de ogen stralen, is het gewoon goed”

Francina G. viert 15-jarig jubileum

SASSENHEIM – Vijftien jaar lang al verkoopt Ineke van Schie (61) damesmode in de grote maten (vanaf 44). Samen met haar medewerksters Bianca, Ineke, Ria en Ingrid staan ze bij Francina G. de klanten bij die bij andere winkels soms net wat meer moeite hebben om op kledinggebied te slagen. “Als je je goed kleedt, kun je heel veel verdoezelen.”

Van Schie begon haar zaak Francina G. mede vanwege haar eigen ervaringen: “Het was indertijd heel lastig om leuke kleding voor mijzelf te vinden. Maar het geheim om in onze winkel te slagen is: kijk niet alleen, maar pas de kleren ook. Kleding op de hanger bekijken is heel wat anders dan wanneer je het zelf draagt.” Alle medewerkers zijn ervaringsdeskundigen en Van Schie laat dan ook weten: “We laten de mensen de deur niet uitgaan, als de kleding niet staat. Wanneer de ogen van de mensen stralen als ze de voor hun prachtige kleding hebben gevonden, dan is het gewoon goed.”

Om het 15-jarig bestaan te vieren, houdt Francina G. open huis op vrijdag 27 maart (van 10:00 uur tot 17:30 uur) en zaterdag 28 maart (van 10:00 uur tot 17:00 uur). Met een kassabon van Francina G., voorzien van uw naam en telefoonnummer, kunnen klanten tot en met zaterdag 28 maart meedingen naar een van de drie waardebonnen van 150 euro, te besteden in de winkel. Zaterdagavond worden de drie winnaars getrokken.
Francina G. Hoofdstraat 194a, 2171 BM Sassenheim, T: 0252 220 299, W: www.francina-g.nl.