Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 maart 2009

Intersport van Gerven de Jong nu ook in Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT – Intersport van Gerven de Jong, een zaak met filialen in Lisse, Hillegom en Hoofddorp, heeft donderdag 12 maart de verbouwing afgerond. Met een vernieuwd concept, waarbij de oude vertrouwde kwaliteitskenmerken behouden blijven, wil de nieuwe directeur Ruud Warmerdam (47) dé locatie zijn voor accessoires van de zes primaire sporten fitness, running, walking, voetbal, tennis en zwemmen.

“Deze zaak was een specialistische hardloopwinkel en dat wil ik zeker blijven behouden. Het oude team van kwaliteitsverkopers blijft dan ook behouden. Lisette, Marloeke, Joke en Sandy zijn het vaste team en ze blijven hier werken. We hebben ook nieuwe faciliteiten. Zo maken we video-opnames van de loper, zodat we volledig afgestemde schoeisel en kleding aan de klant kunnen aanbevelen. Daarnaast gaan we werken met het programma ‘Fit for feet’. Via een computer wordt bepaald welk type schoen voor willekeurig iedere sport de klant nodig heeft. Onze collectie is 100% top en we zijn dan ook een op en top runningspecialist.”

Warmerdam vervolgt: “Daarnaast echter voegen we meerdere sporten aan ons assortiment toe, zoals tennis, voetbal, fitness en zwemmen. Sinds de afronding van onze verbouwing bestaat onze zaak uit twee afdelingen: de runningafdeling, bestaande uit fitness, running en walking, en de sportafdeling, waaronder voetbal, tennis en zwemmen vallen. De supervisie van de zaak is bij Marcel Bremmer, die voorheen voetballer van VVSB was. We zijn dan ook zeer betrokken bij Noordwijkerhout en blijven dus ook hoofdsponsor van de NSL.”

Over de zaak zelf: “De winkel heeft een totale metamorfose ondergaan en is volledig gestript. Het enige dat nog hetzelfde is, is de vloer: voor de rest is er een complete sportuitstraling met ruimtelijke indeling, waarbij de winkel voor meer voor iedere sport toegankelijk is. Alle leden van de Noordwijkerhoutse (en regionale) tennisverenigingen, zwembaden en voetbalverenigingen kunnen voortaan bij ons terecht. Uiteraard zijn we er ook voor mensen die zonder lidmaatschap sporten.
Intersport van Gerven de Jong, Havenstraat 41 Noordwijkerhout, W: www.vangervendejong.nl.