Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 maart 2009

De Offertemakelaar biedt voordelen voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer

STREEK – “Hebt u ook altijd het gevoel dat u te veel geld betaalt voor het laten uitvoeren van een opdracht?” Ingrid Warmerdam – Elfering (31) en Ilonka Schouten – Brouwer (32) hebben het bedrijf “De Offertemakelaar” opgericht, zo laten ze weten. “Wij inventariseren uw wensen en selecteren voor u een aantal bedrijven.”

Na met elkaar een brainstormsessie te hebben uitgevoerd kwamen Schouten en Warmerdam met het idee om mensen te helpen bij het aanvragen van bouwoffertes. “We hebben een breed netwerk in de bouwsector en brengen zowel bedrijven met bedrijven als consumenten met bedrijven in contact. De bedrijven in ons bestand zijn allen betrouwbaar; ze reageren bijvoorbeeld binnen vijf dagen op een aanvraag. Deze ondernemingen zijn actief op allerlei gebieden die met de bouw te maken hebben: klusbedrijven, schilders, zonwering, dakkapel, stukadoor, leidingwerk, schoonmaak, hovenier of complete aanbouw en renovatie.”

De consumenten kunnen gratis een offerte aanvragen via de Offertemakelaar. De voordelen zijn evident, zo laten de beiden weten: “De consument profiteert van onze contacten en de ondernemingen komen in contact met nieuwe opdrachtgevers. Nadat een consument ons benadert, laten we enkele geselecteerde bedrijven bij de consument langs gaan. Daarna nemen we contact op en vragen hoe de ervaring was met het bouwbedrijf. Wij gaan altijd voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding in combinatie met een stuk service en betrouwbaarheid.”

De voordelen zijn evident, informeren Schouten en Warmerdam: “U heeft geen rompslomp met het benaderen van bedrijven voor een offerte en u blijft zelf de keuze van het bedrijf bepalen. Bij ons vindt u alleen kwaliteitsondernemingen, dus geen Oost-Europese eenmanszaken. Daar komt bij, voor de consument is dit een gratis dienstverlening, omdat wij onze kosten doorberekenen aan de deelnemende ondernemingen uit ons bestand. Door onze manier van werken opereren we vrijblijvend en onafhankelijk: de keuze van een bedrijf ligt altijd volledig bij de klant.”
Voor meer informatie: De offertemakelaar, Van ’t Haaffstraat 18, 2211 HB Noordwijkerhout, M: 06 2721 4370, E: info@deoffertemakelaar.nl, W: www.deoffertemakelaar.nl.