Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 maart 2009

Voordouw heeft beste vlees

VOORHOUT – Keurslager John Voordouw blijkt maar weer eens tot de top van Nederland te horen. Uit een landelijk gehouden Keurslagers Hygiëne onderzoek van het Kwaliteits Bewakings Bureau Levensmiddelen (KBBL) werd Voordouw’s rundergehakt met een 10,0 gewaardeerd. Beter kan dus niet!

Het onderzoek werd dinsdag 10 februari onaangekondigd uitgevoerd: de KBBL ziet toe op het bewaken en beheersen van veilige producten. Niet alleen Voordouw’s rundergehakt werd met een 10,0 beoordeeld, maar ook zijn rundersnippers, kipfilet grondstof en de gehaktballetjes in ketjapsaus.

Voordouw zelf was uitgelaten over dit resultaat: “De keuring is in feite een bevestiging van wat ik al wist. Maar het is zeker goed nieuws!” Heeft de keurslager hiermee zijn concurrenten verslagen: “Er zijn meerdere keurslagers in Nederland die een 10 halen. Om precies te zijn: 80 van de 660 keurslagers. Het is geen concurrentiestrijd, maar een waardering op een schaal van 0 tot 10.”