Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 april 2009

Azzurro Wellness zoekt personeel met hoog servicegehalte

NOORDWIJK – De banen liggen nog voor het oprapen; je moet ze alleen weten te vinden. De Weekendkrant heeft voortaan een nieuwe serie getiteld “Personeelswerving & Personeel”. Azzurro Wellness, een centrum voor ontspannen en bewegen, opent later dit jaar haar deuren en is op zoek naar zo’n 25 nieuwe personeelsleden. Mede-exploitant Marcel Zijlstra: “We zoeken mensen met een hoog servicegehalte.”

Door Joep Derksen

Tientallen bouwers zijn bezig het nieuwe gebouw in optima forma te creëren en aan alle details is gedacht. Zijlstra geeft een rondleiding en vertelt enthousiast over het concept: “Hier staat voor onze leden het ontspannen centraal en komt het bewegen in feite op de tweede plek. Dit wordt een locatie met een chique aanblik: voortaan hoef je niet meer naar een luxe vakantieoord in een land hier ver vandaan, maar ontspan je heerlijk in Noordwijk.”

In totaal rekent Zijlstra op 2.100 tot 3.000 leden die bij Azzurro komen ontstressen en ontspannen. Om hen op de best mogelijke manier van dienst te kunnen zijn, is Azzurro op zoek naar kwaliteitspersoneel. Ook maakt Zijlstra gebruik van professionals die hun diensten verhuren. “Je kunt dan denken aan een squashleraar of golfinstructeur. Ook zijn we op zoek naar beautymedewerkers, personal trainers, wellness coaches, receptionistes en mensen die groepsles kunnen geven. In deze Weekendkrant vindt u met onze advertentie meer informatie en anders kunt u onze website bezoeken:
www.azzurrowellness.nl.”

Hij somt op: “Naast de ingang komt een terras, dat uit de wind en in de natuur gelegen is. We maken voor het gebouw onder meer gebruik van natuurstenen materiaal en een vloer gemaakt van leisteen. Er wordt veel natuurlijk materiaal met waterelementen gebruikt. Binnen is het zwembad het centrale punt en het hart van de club. Op deze fantastische locatie is een veelheid aan faciliteiten en ons personeel gaat de mensen helpen met hun wensen. Of ze hier nu komen om af te slanken of willen werken aan hun rugklachten.”
Al verder lopend: “Onmiddellijk na het binnenkomen zie je de lounge, het zwembad, de spinningzaal, het beautycentrum en de fitnessruimte. Met ons all-in lidmaatschapsconcept kun je van al onze faciliteiten gebruik maken. We hebben ook zonnebanken, sauna’s, whirlpools, groepsleszalen voor onder andere yoga en aerobics, een vergaderzaal en een stilteruimte met massagewaterbedden. Op het buitenterrein kunnen de leden gebruik maken van onder meer tennis-, squash- en golfbanen.”

1 Comments:

At 8:54 p.m., Blogger mary said...

ik ben wel geinteresseerd naar een baan in het sportcentrum,ik ben een sportfrique,eeb baan als receptioniste of als gast vrouw

 

Een reactie posten

<< Home