Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

25 maart 2009

“Nergens vindt u zo’n uitgebreid assortiment”

Zevende editie van Recreatie- en Vakantiefiets Beurs

WARMOND – Het is al weer voor de zevende keer dat Profile Warmerdam de Recreatie- en Vakantiefiets Beurs organiseert. Dit jaar vindt dit grootste fietsevenement van de Duin- en Bollenstreek (én ver daarbuiten) plaats op zaterdag 28 en zondag 29 maart. Eigenaren Bart Warmerdam en André van der Reep kijken er in een interview samen met een van hun gespecialiseerde verkopers, Eddie Kouiss, met plezier naar uit: “Het detail maakt de fiets beter.”

Tijdens de beurs worden de nieuwste ontwikkelingen voor het komende fietsseizoen gepresenteerd, zoals het Nederlandse merk Van Nicholas, dat superlichte en extracomfortabele fietsen van titanium maakt. Warmerdam: “Dit is een tijdloze fiets, voor mensen die van strakke, rustige fietsen en prachtige designs houden. Titanium heeft bijna een eeuwige levensduur, zo sterk is het.”

Op de beurs is van alles te doen, zo laten de mensen van Profile Warmerdam weten: “Fietsplezier begint bij een fiets die op uw lichaam is afgesteld. Tijdens onze beurs meten wij u gratis op, aan de hand van de nieuwste technieken. Daarna stellen wij uw fiets zo af dat u er het meest comfortabel op rijdt. Misschien wel de belangrijkste reden om langs te komen, zeker als u overweegt een fiets aan te schaffen is het gratis proefrijden en uitproberen van diverse modellen fietsen. Nergens vindt u zo’n uitgebreid assortiment.”

Topmerken

Warmerdam somt op: “Zo hebben we de Brompton vouwfietsen: ’s werelds kleinste en meest geprezen vouwfiets. Een Brompton evenaart een goede sportfiets in rijgedrag en wie dat niet gelooft, kan dat ervaren door het maken van een proefrit. Daarnaast zijn er de verschillende topmerken als Santos, Koga Signature en Idworx. De kwalitatief hoogstaande vakantie- en recreatiefietsen van Santos worden naar uw specifieke wensen op maat gemaakt. De Santos Travel Master 2.6 alu bijvoorbeeld is door het buitensportblad ‘Op pad’ uitgeroepen tot beste vakantiefiets. De Koga Signature Custom Order Bicycles maken het mogelijk voor veeleisende Koga-rijders hun vakantie- of recreatiefiets compleet naar eigen wensen op te bouwen. Met de Signature biedt Koga de consument de mogelijkheid zijn of haar droomfiets samen te stellen. Uiteraard volledig volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Koga, volledig met de hand opgebouwd. Als klap op de vuurpijl kan de klant ervoor kiezen zijn of haar naam in het frame te vereeuwigen, als een werkelijke signature.”

Hij vervolgt: “Wie zich voor het kopen van een nieuwe fiets eens verdiept in het aanbod van het merk Idworx, kan en moet de indruk krijgen dat met elk prestigieus exemplaar, dit relatief simpele vervoermiddel een niet te evenaren graad van perfectie heeft bereikt. Dit merk is alleen maar met details bezig en dat maakt de fiets beter. Tijdens onze beurs wordt de Idworx Road Marathon aan het publiek voorgesteld. Deze Road Marathon tilt de term Comfortracer naar een nieuw niveau. Noteer het volgende ook in uw agenda: woensdagavond 8 april geeft Gerrit Gaastra, eigenaar en oprichter van het merk Idworx, een productpresentatie over het merk Idworx. Voor meer informatie en aanmelden, zie onze website
www.profilewarmerdam.nl.”

Populair

En het lijkt haast niet op te houden op deze Recreatie- en Vakantiefiets Beurs: “Zoals elk jaar is hét merk van Lance Armstrong, Trek, met haar promotieteam aanwezig om de nieuwste modellen op het gebied van recreatiefietsen te presenteren en testen. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden om de populaire elektrische fietsen uit te proberen. Van de merken Koga Miyata, Sparta, Batavus, Gazelle, Trek en Giant zijn er voldoende testexemplaren elektrische fietsen aanwezig om ze eens grondig uit te proberen.”

Profile Warmerdam excelleert in het in huis hebben van kwaliteitsmerken, maar daar hebben ze ook een reden voor: “We hebben dan ook de mensen die alles weten over onze producten. Mensen als Eddie Kouiss, een van onze gespecialiseerde verkopers in het hoogwaardige product. Hij heeft drie jaar bij Santos gewerkt en daarna 12 jaar in een gespecialiseerde rijwielzaak. Ook heeft Eddie jarenlang internationaal op hoog niveau gefietst. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt.”

Van der Reep informeert: “Op de beurs hebben we natuurlijk weer zeer scherpe aanbiedingen; onze showroomfietsen van de 2008 collectie gaan dan tegen zeer scherpe kortingen weg. Ook hebben we speciale beursacties, met 20% korting op Ortlieb Waterproof fietstassen, 50% korting op Meeừs fietsverzekering tegen diefstal en beschadiging en 15% korting op de Garmin fietsroutenavigatiesystemen. En bij de aankoop van de Batavus Weekend krijgen de mensen een gratis midweek vakantie van ons. Profiteer hiervan!”
De Recreatie- en Vakantiefiets Beurs vindt plaats op zaterdag 28 maart van 10:00 uur tot 17:00 uur en zondag 29 maart van 12:00 uur tot 16:00 uur. Profile Warmerdam, Herenweg 2, Warmond, T: 071 301 0370, W: www.profilewarmerdam.nl.