Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

25 maart 2009

Geen pizzeria, maar à la carte restaurant

Ristorante Da Luca opent deuren

NOORDWIJK – Je hebt Italiaanse restaurants en je hebt Ristorante Da Luca. In dit Italiaanse à la carte restaurant kunnen etensgenieters terecht voor veel meer dan enkel een pizza. Sterker nog: “We excelleren in andere gerechten als vlees, vis en pasta’s. We zijn niet alleen maar een pizzeria”, zo laat eigenaar Tahsin Badin weten.

Door Joep Derksen

Ristorante Da Luca is een echt familierestaurant en dat uit zich dan ook in de naam: het restaurant is vernoemd naar Badin’s 1-jarige zoontje Luca. De eigenaar heeft een jarenlange ervaring in de horeca en besloot anderhalf jaar geleden een eigen Italiaans restaurant met een compleet nieuw concept op te zetten. “We zijn niet alleen een pizzeria, maar onderscheiden ons met ons à la carte menu. Onze kok Bruno uit Sardinië zit al ruim dertig jaar in het vak en is letterlijk in het restaurant geboren.”

Er is de afgelopen tijd keihard gewerkt om het restaurant een relaxte eetsfeer te geven en het resultaat mag er wezen. Er is een compleet nieuwe keuken gebouwd en de dagen voor de officiële opening op zaterdag 21 maart heeft het restaurant proefgedraaid en de reacties zijn zeer positief. Badin kan dat wel verklaren: “We werken met Italiaanse delicatessen voor zeer toegankelijke prijzen en de basisproducten halen we helemaal uit Italië. We willen voor iedereen toegankelijk zijn en daarom liggen onze à la carte prijzen tussen 4,25 euro en 23,75 euro. We hebben veel bijzondere dingen, zoals eigengebakken appeltaart en ook bakken we zelf ons brood. Daarnaast verschillen onze menu’s regelmatig: een deel van de gerechten wordt eens in de paar dagen verwisseld.”

Ristorante Da Luca, Kerkstraat 37, 2201 KL Noordwijk, T: 071 364 9124 is zeven dagen per week geopend, van 12:00 uur tot 22:00 uur. Reserveren is gewenst, ook geschikt voor verjaardagsfeestjes. Badin: “We bezorgen niet!”