Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 oktober 2009

Boeken en pannenkoeken bij Hoek Boek

VOORHOUT – De Kinderboekenweek 2010 is weer begonnen en loopt van woensdag 7 tot en met zaterdag 17 oktober. Zaterdag 10 oktober vierde Hoek Boek dit feit door de Kinderkookclub In den Voorhoutsche Pot uit te nodigen pannenkoeken te bakken in de boekenzaak. Die dag kwamen de klanten bij binnentreden van de zaak heerlijke bakluchten tegemoet.

Door Joep Derksen

De kinderkookclubleerlingen Silke, Eva, Femke en Nina (10 tot en met 12 jaar) serveerden de mensen lekkere stukken pannenkoek, al dan niet met stukjes appel. Dit alles onder het goedkeurend oog van Willem Vogels, medeoprichter van In den Voorhoutsche Pot: “Een beetje boter erop, dames!”
Jos Hoek informeert: “Het thema van de kinderboekenweek dit jaar is: ‘Eten, drinken en snoep’. Het leek ons een perfecte combinatie om deze kinderboekenweek in te luiden met de kinderkookclub. De week zelf duurt tien dagen en de ervaring leert dat het met name in de eerste week storm loopt. Voor het gratis kinderboekenweekgeschenk (“De wraak van het spruitje door Jan Paul Schutten – JD) moeten de mensen dus snel zijn, want op is op.”