Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

01 december 2009

“Het is hier in één woord geweldig”

Openingsfeest Azzurro Wellness

NOORDWIJK – “Tout” bekend Noordwijk was donderdag 26 november aanwezig bij het officiële openingsfeest van Azzurro Wellness. Meer dan 500 gasten waren er getuige van dat oud-shorttrackster en huidig fotograaf Monique Velzenboer, bondscoach van het Nederlands Davis Cupteam Jan Siemerink en burgemeester Harry Groen met een klap op de gong een nieuw Azzurrotijdperk inleidden.

Door Joep Derksen

Burgemeester Harry Groen stak, nadat hij de mensen waarschuwde hem niet te zoenen in verband met een zware verkoudheid, zijn enthousiasme over Azzurro Wellness niet onder stoelen of banken: “Noordwijk is een juweel rijker geworden, dankzij het doorzettingsvermogen van een Noordwijker als Ab van der Wiel. Azzurro is een geweldige toevoeging aan de internationale allure van onze badplaats. Dit prachtige sportpaleis is een aanjager voor andere investeringen. Als gemeente zullen we een meer intensieve begeleiding geven aan nieuwe investeerders dan in het verleden gebeurde. Alleen op deze manier kunnen we de leidende badplaats van de Noordwest Europese kust blijven.”

Directeur Marcel van Lierop heette alle aanwezigen welkom: “Azzurro is meer opgezet voor het wellness-gevoel dan voor het fitness-gevoel. Het gaat er hier om dat je je goed voelt en plezier hebt. Dat begint al bij binnenkomst: het gebouw is architectonisch spannend en gezellig tegelijk. We hebben een breed aanbod aan faciliteiten waartussen de mensen kunnen switchen. Azzurro zorgt voor een leven lang plezier in bewegen, dankzij ons hoog serviceniveau en professionele begeleiding.”

Gespierd

De fotograaf Velzenboer, die haar nieuwe carrière is opgestart nadat ze door een ongeluk in een rolstoel terecht kwam, liet weten dat een deel van haar foto’s in het pand van Azzurro te bezichtigen waren: “Ga lekker trainen, kijk naar de foto’s en probeer net zo mooi gespierd te worden.” Azzurro heeft ook een deel van haar levenswijze veranderd, zo gaf Velzenboer aan: Sinds 1993 sport ik bijna niet meer, maar in dit mooie centrum ben ik weer aan het trainen geraakt.”

Na de gongslag bezochten de bezoekers Azzurro Wellness en het moet gezegd: alles is tot in de puntjes verzorgd. Het zwembad heeft marineblauw water, waar drie grote lichtgevende Chinese mannenfiguren het zwemgebied in de gaten houden. Zwemmers die de rugslag beoefenen worden zowel visueel als auditief geprikkeld: de ogen kunnen genieten van de prachtige lampen die regelmatig van kleur veranderen en de oren kunnen luisteren naar de muziek die onder water wordt afgespeeld. Door het pand heen staan kunstbeelden uit Azië en de Paaseilanden. In Azzurro zelf kan gebruik worden gemaakt van een keur aan faciliteiten: tennis, golf, squash, massage, zwembad, Turks sauna en whirlpool. Maar ook is er een kinderopvang, voedingsconsulente en kan genoten worden van een schoonheidsbehandeling of kinesisfaciliteiten.

Geweldig

De bezoekers zijn allemaal enthousiast: de heer Balk, hoteleigenaar, is kort maar duidelijk in zijn antwoord: “Azzurro Wellness is een welkome aanvulling voor Noordwijk als congrescentrum.” De dames Van der Haak en Schrier zijn al lid sinds Azzurro Wellness de deuren voor het eerst opende op 27 oktober. Ze vertellen over hun ervaringen: “Het is hier in een woord geweldig. Alle mensen die hier werken zijn vriendelijk en er is een keur aan faciliteiten. Samen met onze mannen komen we hier regelmatig voor het fitness, de sauna en het zwembad. Voordat Azzurro er was, had ik het niet gemist, maar nu Azzuro er is, wil ik dat het nooit meer weg gaat. Je komt hier om te sporten en te ontspannen en mede dankzij de luxe omgeving en entourage is dat heel goed mogelijk!”
Voor meer informatie: Azzurro Wellness, Oude Zeeweg 57, 2202 CL Noordwijk, T: 071 361 4702, W: www.azzurrowellness.nl.