Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 november 2009

Eerste sleutels voor appartementen Kornoeljelaan

NOORDWIJK – De eerste bewoners van het woningbouwproject aan de Kornoeljelaan op de hoek van de Pilarenlaan kregen donderdag 29 oktober de sleutel overhandigd van hun nieuwe appartement. Na een lange bouwperiode, waarbij veel moeilijkheden overwonnen zijn, kunnen de eigenaren eindelijk genieten van een comfortabele woning met een geweldig uitzicht over de hele Duin- en Bollenstreek.

Door Joep Derksen

Projectontwikkelaar Paul de Winter van Rotteveel M4 geniet van het mooie moment dat hij de eerste van in totaal elf sleutels aan het echtpaar Agaath en Nol Knippers kan geven. “Het pand aan de Kornoeljelaan, met op de begane grond een Vomar supermarkt, staat er al sinds 1974 en we hebben hier elf koopappartementen bij gebouwd. De twee penthouses waren als eerste verkocht en er zijn nu nog acht appartementen van circa 80 m2 beschikbaar. We hebben namelijk nog niet actief geprobeerd deze appartementen te verkopen, want nadat J&F Bouw failliet ging, heeft BK Bouw er eerst voor gezorgd dat de bouw is afgerond. Nu gaan we met de verkoop volop aan de slag.
Het echtpaar Knippers neemt de sleutels dankbaar in ontvangst. Voor hen zijn de voordelen van hun nieuwe appartement overduidelijk: “Het ligt centraal in het dorp en je bent overal dichtbij. Bovendien is alles nieuw en gelijkvloers. Onze oude buurt verjongde en we wilden wat kleiner wonen. We zijn ook heel blij met ons terras van meer dan 16 m2 en hebben vanuit ons huis uitzicht op Lisse, Sassenheim en Voorhout.”