Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 november 2009

Plus steunt goede doelen

VOORHOUT – Ter ere van de opening van de nieuwe Plus-supermarkt zette manager Joop van Dijk drie lokaal opererende stichtingen in het zonnetje. In de eerste anderhalve week van het bestaan van de nieuwe supermarkt werd de klanten gevraagd hun voorkeur te laten weten over welk doel zij het meest waardeerden. Vervolgens kon de kassabon in een van de drie tonnen voor, respectievelijk, de Historische Kring Voorhout (HKV), de Bartholomeuskerk en Welzijn Teylingen, gedeponeerd worden.

Door Joep Derksen

Het was een nek-aan-nek race, zo informeerde Van Dijk: “Door het steunen van deze goede doelen willen we onze lokale betrokkenheid steunen. We hebben alle bonnen gewogen en met 1582 gram aan bonnetjes is Welzijn Teylingen de winnaar. Zij ontvangen een cheque van 500 euro.” De nummers twee (HKV) en drie (Bartholomeuskerk) ontvingen beide maar liefst 125 euro.
Brigitte Vonk van Welzijn Teylingen was “overweldigt door de eer. Wat we met dit mooie bedrag doen, weet ik nog niet, maar we gaan het zeker gebruiken voor onze doelgroep in Voorhout.”