Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

25 februari 2010

De Smaakmaker heeft lekkerste koffie van Noordwijk

NOORDWIJK – Na anderhalve maand flink verbouwen opende De Smaakmaker op donderdag 18 februari weer haar deuren. Met een volledig nieuw concept heeft eigenaar Dolf Beuk van de voormalige croissanterie een eersteklas zaak gemaakt. En dat het aanslaat, bleek al tijdens de openingsuren, want vrijwel direct was het gezellig druk in het etablissement.

Door Joep Derksen

Iedereen die al eerder in het pand aan de Hoofdstraat 63 is geweest, herkent de zaak haast niet meer terug. Beuk: “We hebben vijftig zitplaatsen; ik wilde per sé een lange bank en een zwarte vloer. Voor de rest had de architect vrij spel. Nu is de bovenwoning bij de zaak betrokken en hebben we een kleurig interieur. De zaak is uitermate geschikt voor een zeer breed publiek, van jong tot oud. Ook het menu is aangepast: we werken met verse producten en goede porties. We zijn niet een biologische zaak, maar we kiezen wel bewust voor de beste producten.”

“De Smaakmaker moet een concept worden en ik wil er een merk van maken”, zo verteld Beuk over zijn ambities. “In dit concept zit een visie verpakt van versheid, eerlijke producten, eerlijke prijzen en goede porties met verse ingrediënten. Niet alleen verse broodjes, maar ook speciaal geplukte thee, die onvermengd is met andere theesoorten. Nu al is onze handmatige cappuccino beroemd, want deze is de beste van heel Noordwijk!”

Deze boude uitspraak kan Beuk staven met feiten: “Al ons personeel heeft een speciale Barista-training gedaan, die drie dagen duurde. Met deze cursus leerden ze om handmatig koffie te maken, zodat het eindresultaat ook altijd beter is dan de mensen thuis zijn gewend. En om iedereen te overtuigen dat de koffie, cappuccino en espresso nergens anders lekkerder is dan bij ons, bieden we al onze klanten tot 1 maart bij binnenkomst gratis koffie aan.”
De Smaakmaker is zeven dagen per week geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur. Voor meer informatie: De Smaakmaker, Hoofdstraat 63, 2202 EV Noordwijk, T: 071 364 9153, E: info@desmaakmakernoordwijk.nl, W: www.desmaakmakernoordwijk.nl.