Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

30 augustus 2011

Classics of the Bites bij Kitch&

LEIDEN – Kitch& bestaat twee jaar en dat moet gevierd worden! Daarom staat de hele maand september in het teken van de ‘Classics of the Bites’. De beste kleine gerechtjes waar Kitch& zo bekend om is geworden, passeren komende maand de revue.

Het waren mede-eigenaren Edwin van den Akker en Rob Hulsbosch die twee jaar geleden met de opening van Restaurant Kitch& hun droom realiseerden. Ze volgden hun visie; dat de gasten in een fraaie ambiance genieten van een heerlijk diner, de vriendelijke bediening en een Frans-Italiaanse eetbeleving. Het is dan ook geen wonder dat Kitch& een eervolle vermelding kreeg tijdens het Leiden Culinair 2011.

Van den Akker informeert waarom steeds meer mensen Kitch& weten te vinden: ‘In ons restaurant kunnen mensen op meerdere plekken culinair genieten. Bijvoorbeeld met een aperitief aan de bar, een voorgerecht bij de chef of aan tafel in een sfeervol hoekje. De Bites behoren tot onze specialiteit: dat zijn kleine gerechtjes waarmee je de avond geheel kunt vullen.

Elke eerste van de maand heeft Kitch& een nieuwe menukaart, met tien verschillende bites van vis, vlees en vegetarisch en vijf hoofdgerechten. In september organiseert Kitch& de ‘Classics of the Bites’, waarbij de meest succesvolle Bites van de afgelopen twee jaar terugkeren. Van den Akker: ‘Uiteraard zit hier ook de prijswinnende ossenhaas a la minute bij.’

Het restaurant is ook een aanrader om te bezoeken tijdens de restaurantweek, die van 26 september tot en met 2 oktober plaatsvindt. ‘Dan presenteren we de ‘Classics of the Bites!’ En op drie oktober pakt Kitch& helemaal uit: aan alle toeschouwers die bij het restaurant staan te wachten op de grote optocht, mag iedereen proeven van de heerlijke bitterballen van hutspot.

Kitch&, Rembrandtstraat 2 (hoek Noordeinde) te Leiden. T: 071 513 7767, W: www.kitchen-leiden.nl. Of volg hen op twitter: @kitch_en_leiden.