Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 maart 2012

Autobedrijf Heijmans & Van der Voorn is universeel en onafhankelijk


LEIDEN – Autobedrijf Heijmans & Van der Voorn is een perfect voorbeeld van een succesvolle samenwerking. De eigenaren Dave Heijmans en Stefan van der Voorn bundelden hun krachten; hierdoor steeg het aantal klanten tot 2.600 en werd de service nog beter.

Sinds vorig jaar koopt Autobedrijf Heijmans & Van der Voorn zelf nieuwe auto’s in, die rechtstreeks uit het buitenland worden geïmporteerd. Hierdoor kunnen de klanten profiteren van kortingen die oplopen tot 8.000 euro. Heijmans: ‘We hadden onder andere Citroen C3’s, Fiat Punto’s en Peugeot 207 Cabriolets. Wij kunnen deze auto’s aanbieden voor prijzen die ver onder de dealerprijs liggen. Binnen een week waren we uitverkocht bij deze acties.’

‘We leveren uitsluitend met BOVAG-garantie en hebben geen internet meeneemprijzen. Dit in tegenstelling tot vele andere (BOVAG) autobedrijven, waar je moet bijbetalen voor enige vorm van garantie. We zijn gespecialiseerd in jonge occasions van 2007 tot nu; allemaal met lage kilometerstanden. De trend is dat mensen een auto ‘met de kop eraf’ willen hebben. Ze besteden minder geld en kopen liever een goede gebruikte auto dan een nieuwe, mede vanwege de lagere afschrijvingskosten.’

Maar Autobedrijf Heijmans & Van der Voorn doet nog veel meer: reparaties, APK, onderhoud van airco’s en repareren van schades bij auto’s, bromfietsen en scooters. ‘We zijn een allround, universeel en onafhankelijk BOVAG-bedrijf’, stellen de directeuren met gepaste trots. ‘Het komende jaar willen we blijvend goede service geven; dat kan omdat de klant direct in contact is met de eigenaar zodra hij of zij de showroom binnenloopt.’ Bij reparatie van een auto kan de klant gratis een leenauto ter beschikking krijgen. En dankzij de speciaal ingerichte servicewagen, kan Autobedrijf Heijmans & Van der Voorn haar klanten direct helpen bij pech onderweg. Ook op zaterdag is onze werkplaats open.

Autobedrijf Heijmans & Van der Voorn, Stevenshofdreef 150, 2331 DB Leiden, T: 071 531 5541, W: www.heijmansvandervoorn.nl.