Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 maart 2012

Totaalconcept met kleuradvies

’t Verfhuis Frank Scheffer, Herenstraat 96, T: 071 513 3150

LEIDEN – Een nieuw huis kopen of je eigen huis verbouwen; naar het eindresultaat wordt altijd uitgekeken, maar voor die tijd moet nog veel werk gebeuren. Dan is het toch heerlijk om een adres te hebben die alle zorgen voor u wegneemt. ’t Verfhuis Frank Scheffer regelt alle onderdelen van een renovatie of verbouwing. En dat is goed om te weten, zeker nu het buitenseizoen voor de deur staat en iedereen aan de slag gaat om zijn huis te onderhouden.

Frank Scheffer geeft al twintig jaar leiding aan zijn zaak, die in 1957 is opgericht. In de loop der tijd hebben mensen uit de hele regio ’t Verfhuis ontdekt. Sinds de zaak is verhuisd naar de Herenstraat 96, is de winkel maar liefst drieënhalf keer zo groot geworden, terwijl buiten de auto gratis (met blauwe kaart) geparkeerd kan worden. Scheffer: ‘Ik heb de zaak uitgebouwd van een verf- en behangspeciaalzaak naar een woning met een totaalconcept. Natuurlijk verkopen we nog altijd verf en behang, maar daarnaast verzorgen we de complete woninginrichting. Dus niet alleen de gordijnen en vloerbedekking, maar ook plafond-, raam-, wand- en vloerafwerking. Bij ons kunnen de mensen terecht voor alle zaken in het huis, met uitzondering van meubels en verlichting.’

’t Verfhuis onderscheidt zich van andere bedrijven. Onder meer met A-merken als Sikkens, Sigma, Mflor, Expona, Parade en Luxaflex. Scheffer: ‘Mensen die een huis kopen, moeten alles zelf regelen, van het schilderen tot aan het behangen. Ik regel dat helemaal voor hen en binnen drie weken is het huis gegarandeerd helemaal klaar.’ Ook is het bedrijf een echte PVC-specialist; het personeel is opgeleid voor verlijmde-, click en magneet pvcvloeren.’

Zaterdag 17 maart organiseert ’t Verfhuis de Dag van het Kleuradvies; dan is een styliste aanwezig om gratis kleuradvies te geven over alle zaken in het huis; van de verf tot de gordijnen.

Voor meer informatie: www.verfhuis.nl.