Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 april 2013

All you can eat voor een speciale prijs

Chinees Kantonees Specialiteiten Restaurant Panda

Winkelcentrum Merenwijk, Rosmolen 25, 2317 PL Leiden, T: 071 522 0053

Al achttien jaar zorgt de familie Gao samen met het personeel avond aan avond voor de gasten in het Chinees Kantonees specialiteitenrestaurant Panda. In die tijd bouwde het restaurant een uitstekende naam op als wokrestaurant. Maar de eigenaren staan bekend om hun visie en ze bieden een extra mogelijkheid aan voor hun gasten: all you can eat.

Drie weken lang was het restaurant gesloten, vanwege een uitgebreide verbouwing. En het resultaat mag er wezen, zo konden de eerste gasten op de heropeningsdatum van zaterdag 9 maart ook merken. Het restaurant ademt een warme sfeer uit, met oriëntaalse tinten, terwijl er zitplaatsen zijn voor ruim honderd gasten. Uiteraard blijft Panda de cateringservice en het afhalen en bezorgen aanbieden.

Mede-eigenaar Yueng Gao licht de veranderingen en verbeteringen van de menukaart toe: ‘Naast het wokken bieden we ook grillgerechten aan. Tevens hebben we het aantal voorgerechten, bijgerechten en het buffet uitgebreid. Totaal nieuw is, dat onze gasten niet alleen van de kaart kunnen eten, maar ook teppanyaki (all you can eat).

Bij het all you can eat, kunnen de gasten zelf hun voorgerecht pakken en kiezen uit uitgebreide saladeassortimenten en sushiassortimenten. En ook uit de hoofdgerechten kan onbeperkt gekozen worden. Gao licht toe: ‘De meeste mensen zoeken tegenwoordig goedkopere opties om toch nog redelijk luxe uit eten te gaan. Daarom bieden wij onbeperkt eten en drinken aan voor een speciale prijs. Voor volwassenen is dat iedere maandag en donderdag 21,50 euro en van vrijdag tot en met zondag 25,50 euro. Voor kinderen liggen die prijzen nog lager: 15 euro door de week en 17 euro in het weekend.’

Gao benadrukt dat dit fantastische aanbod niet eeuwig zal blijven: ‘Deze speciale aanbieding hanteren we voor een bepaalde tijd. U kunt naar Panda komen voor onbeperkt eten en drinken, inclusief voor- en nagerecht.’ Voor meer informatie: www.pandaleiden.nl.