Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 april 2013

Feestelijke heropening Profile Van Polanen


Morsweg 174, 2332 ES Leiden, T: 071 531 3498

Na een enorme metamorfose vindt er op zaterdag 13 april een feestelijke heropening plaats bij Profile Van Polanen. Eigenaar Stef van Polanen is met recht reuze trots op het eindresultaat; de winkel is helemaal compleet, met een schitterende showroom en een overzichtelijke werkplaats. Het is een voorlopig hoogtepunt sinds Van Polanen in 2002 in de fietsenzaak kwam werken.

In 2011 begonnen de eerste werkzaamheden om de winkel groots te verbouwen. De eigenaar: ‘We hebben de werkplaats naar voren verplaatst, de hele zaak gesausd, muren mooi gemaakt en verlichting opgehangen. In januari is de hele winkel heringericht en we zijn trots op het resultaat! We hebben er een mooie, nieuwe en strakke winkel gemaakt. Van de klanten krijgen we heel veel positieve reacties.’

Op zaterdag 13 april organiseert Profile Van Polanen een E-bike opstapdag. Dan zijn er tussen 10:00 uur en 16:00 uur verschillende leveranciers die hun E-fietsen ter beschikking stellen. Mensen kunnen dan gratis ervaren hoe het is, om te rijden op een fiets met trapondersteuning van gerenommeerde merken als Sparta, Rih en Gazelle. Iedere deelnemer maakt kans op een E-bike clinic van de bekende wielrenner Henk Lubberding en de eerste vijftig klanten die minimaal 20 euro spenderen ontvangen een prachtige New Looxs fietstas.

Van Polanen: Tegenwoordig stappen velen over op een fiets met trapondersteuning, maar ook de transportfiets, met dikke buizen en een krat aan de voorkant, is heel populair. Veel mensen die een fiets met trapondersteuning kopen, krijgen weer een stukje vrijheid terug. Vaak kunnen ze voor het eerst in jaren weer op de fiets naar bijvoorbeeld het Katwijkse strand en altijd concluderen ze: ‘Ik had deze fiets veel eerder moeten kopen.’ Hij tipt: ‘En met de fiscale voordelen van tegenwoordig, is dit de beste tijd om zo’n fiets te bemachtigen!’