Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 april 2013

Etos pakt uit met John van G


Etos Luifelbaan

LEIDEN – Eindelijk is het dan zo ver; iedere vrouw kan zich gerust opmaken, dankzij het unieke John van G ‘refill’ systeem.Goed uit milieuoogpunt en prettig voor uw portemonnee. Etos Luifelbaan biedt deze unieke make-up lijn van John van G aan. Voortaan kan iedereen haar kleurenpallet naar eigen wens samenstellen.

Het is dan ook logisch dat mede eigenaresse Ellen van Rijn razend enthousiast is over John van G. Ze stelt: ‘Wij letten altijd op service. Daarom hebben wij vriendelijk en deskundig personeel, dat je altijd om advies kunt vragen. Dit onderscheidt ons van anderen; bij ons staat de klant voorop.’ De make-up collectie van John van G is als een ontdekkingsreis door de geheimen van professionele visagie. De kracht schuilt in de gevarieerde kleurencollectie, die ervoor zorgt dat iedere gebruikster zich prettig en zelfverzekerd voelt. Dankzij dit refill systeem kunnen vrouwen ook eens afstappen van de kleuren die ze altijd gebruiken. Laat u daarvoor adviseren door één van de Etos-medewerkers.

De hele maand april heeft Etos een geweldige kortingsactie op de John van G producten. Van Rijn: ‘Bij besteding vanaf €10, = krijgt de klant een gratis eyeliner pencil naar keuze. Gebruik hiervoor de kortingsbon onder dit artikel en maak kennis met de voorjaarskleuren van John van G om helemaal klaar te zijn voor de lente.’ En wanneer u in de Etos-winkel loopt, geniet dan van de mooie en overzichtelijke winkel, waar de nieuwste producten, kleuren en scherpste acties aanwezig zijn. Wie op zoek is naar inspiratie voor make-up kan gerust vragen stellen aan het personeel, dat tijd neemt voor de klant. Of lees het gratis tijdschrift “Mooi” door; dat bol staat van de schoonheidsadviezen. En mis dan ook niet de Etos-folder met de speciale aanbiedingen, zoals de Etos Spaaractie: bij iedere € 5, = besteding ontvangt de klant een spaarsticker en bij vijf stickers krijgt u € 4, = korting op een Etos artikel of € 2,50 op alle overige producten..
Etos Luifelbaan: Doe er je voordeel mee!