Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 april 2013

Restaurant De Gaanderij

All you can eat voor slechts 14,50 euro

Nieuwstraat 32, 2312 KC Leiden, T: 071 514 2158

Het nieuwe restaurantseizoen staat voor de deur en De Gaanderij is er helemaal klaar voor! Niet alleen presenteert dit knusse en sfeervolle restaurant een nieuwe menukaart, ook wordt van elk gerecht een culinair feest gemaakt. Twee jaar na de volledige vernieuwing van De Gaanderij is het restaurant met de Franse keuken razend populair.

En dat komt niet in het minst door de eigenaren Elles en Harry Bemelman, die samen met hun chef-koks en personeel zich iedere dag weer voor de volle 100% inzetten voor hun gasten. Elles Bemelman informeert: ‘Onze gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken, maar wel met Europese invloeden, zoals tapas, sushi en eendenborst met conquillatesaus erbij. We werken alleen maar met verse en onbewerkte producten en veel mensen weten ons te vinden. Het restaurant is geschikt voor zowel jonge stelletjes als gezinnen met kinderen.’

Wie het restaurant bezocht heeft, weet dat dit klopt. Iedereen die binnenkomt, wordt hartelijk begroet en voelt zich direct thuis. Al jaren zijn de spareribs het meest populaire item op de menukaart, zo informeert Bemelman. ‘En iedere zondag organiseren we het All you can eat sparerib-menu, waarbij je zoveel mogelijk spareribs kunt eten als je maar wilt, voor slechts 14,50 euro!’

Zondag 14 april organiseert de Gaanderij een speciale Wijn- en spijsevenement. Een bekende vinoloog (wijndeskundige) presenteert zeven wijnen en vertelt over hun geheimen en de manier waarop je een goede wijnsmaak kunt proeven. Bij de zeven wijnen komen ook zeven kleine gerechtjes en iedereen die zich aanmeld is die dag tussen 17:00 uur en 21:00 uur verzekerd van een heerlijk evenement. De kosten hiervoor bedragen 55 euro en aanmelden kan via info@branderij-gaanderij.nl.

Vol passie vervolgt de eigenaresse: ‘Op iedere dag van de week proberen we van elk gerecht een feest te maken. We zijn altijd op zoek naar leuke, creatieve en vooral kleurrijke gerechten om het nog gezelliger te maken. Een roze zalm is nu eenmaal veel fijner om van te genieten dan een grijze vis.’ Ze geniet van haar vak: ‘De ene dag vindt hier een kookworkshop plaats en de volgende avond wordt bij ons een bruiloft gevierd. Het zijn allemaal feestjes waar je bij kunt zijn.

In april wordt de nieuwe menukaart gepresenteerd, waarin alle producten van het seizoen voorkomen. Dus het winterse stoofvlees maakt plaats voor aardbeien, asperges en andere lichtere gerechten. Een aanrader is dan de paprikasoep; heerlijk van smaak. Zeer populair zijn tegenwoordig de dinerquiz, woordspelen en teambuildingevenementen, die in het restaurant plaatsvinden. Maar ook vrijgezellenfeestjes en zelfs dj-workshops worden in de Gaanderij gehouden. En kenners weten het: naast de Gaanderij bevindt zich de Branderij, het restaurant van Elles en Harry Bemelman dat gespecialiseerd is in partijen, feesten, diners en borreldansen.

Voor reserveringen of meer informatie kan een email gestuurd worden naar: info@branderij-gaanderij.nl of kijk op: www.branderij-gaanderij.nl.