Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 mei 2013

Een kleurvolle lente


Bas de Wit Mode
De nieuwe voorjaarsmode ligt in de winkel en het is duidelijk: de man moet aan de kleur. Juist door het dragen van bonte kleding, voelt de man zich prettig en vrolijk. Daarom pakt Bas de Wit Mode helemaal uit en toont een complete collectie vol met kleuren voor de man.

Eigenaar Bas de Wit informeert: ‘Dan hebben we het over kleur in zowel de bovenstukken als in de onderstukken. Een gekleurde broek is een must have: iedere man die ook maar een beetje trendgevoelig is, zorgt ervoor dat hij zo’n exemplaar in zijn kast heeft liggen. Of het nu knalgroen, felblauw of intens rood is.’  Wie nog niet geheel overtuigd is,kan ook gerust zijn, want Bas de Wit Mode heeft voor elk wat wils. Uiteraard zijn er volop jeans, shirts en pakken in de traditionelere kleuren. De eigenaar tipt: ‘Probeer het toch maar een keer; combineer die beige pantalon eens met een gekleurde polo.’

Bas de  Wit Mode staat bekend om haar grote collectie van bekende kwaliteitsnamen als State of Art, Brax, MACJeans, Gant en Hugo Boss. Maar ook vinden de klanten hier Tommy Hilfiger en Olymp. Schoenen van Barleycorn, rechtstreeks geïmporteerd uit Italie. Heel bijzonder is ook het polosportmerk La Martina, dat gemaakt wordt in het geboorteland van Máxima; Argentinie.

Bas de Wit tipt: ‘Heel populair is ook de chino; dat is een broek met een steekzak, die een wat smallere voetwijdte heeft, dus ook iets modischer is. Dankzij de moderne pasvorm en in combinatie met een fraaie bootschoen geeft dat een lekker zomers beeld.’ Hij vervolgt: ‘Naast onze collectie casual hebben we een ruim aanbod confectie met kostuums van Tommy Hilfiger, met hun elegante pasvorm. Het dennenblauwe kostuum is dé trend. En de bijpassende hemden van Tommy en de kreuk- en strijkvrije overhemden van Olymp maken de zaak helemaal af.’ Wie de complete Tommy Hilfiger collectie wil zien, kan overigens ook naar de State of Art winkel aan de Nieuwe Rijn (het voormalige Paddenburgpand).

Tot slot een tip voor de man, die niet van winkelen houdt; juist door de perfecte locatie van Bas de Wit Mode kan gratis geparkeerd worden in de ondergrondse garage. Dankzij het juiste en professionele advies hoeft u niet meer bij zes verschillende winkels naar binnen, maar bent u in één keer klaar.
Bas de Wit Mode, Vijf Meiplein 96, 071-5288988, www.basdewitmode.nl Facebook: www.facebook.com/Basdewitmode Twitter: www.twitter.com/Basdewitmode.